Νέα Ερυθραία: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 40χρονου

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα ο 40χρονος, ο οποίος πυροβόλησε δύο εργαζόμενους που εκτελούσαν εργασίες εγκατάστασης φυσικού αερίου, σκοτώνοντας τον έναν από αυτούς στη Νέα Ερυθραία.

Νέα Ερυθραία: Ο 40χρονος κρεμούσε ανδρείκελα στο μπαλκόνι και πυροβολούσε

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της οπλοφορίας και οπλοχρησίας, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 40χρονος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία, για τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Νέα Ερυθραία: Αυτός είναι ο 43χρονος δολοφόνος του εργάτη φυσικού αερίου

Νέα Ερυθραία: Πυροβολούσε στην ταράτσα ομοίωμα ανθρώπου

Ο 40χρονος χθες το πρωί βγήκε από το σπίτι του οπλισμένος, πήγε στο σημείο που έκαναν τις εργασίες οι δύο εργάτες και άδειασε το όπλο πάνω τους. Τον έναν τον τραυμάτισε σοβαρά στην κοιλιά και τον άλλον στο πόδι. 

Πυροβολισμοί Κηφισιά: «Μου έχουν κάνει μάγια», φώναζε ο δράστης

Στη συνέχεια έφυγε ατάραχος, ξαναγέμισε το όπλο του κι επέστρεψε για να αποτελειώσει το έργο του, όμως συνελήφθη από την αστυνομία. 

Γείτονες δήλωσαν πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πολλές φορές έχει προκαλέσει προβλήματα. 

Κηφισιά: Νεκρός ο ένας από τους δύο εργάτες που πυροβολήθηκαν

Ανέβαινε στην ταράτσα και πυροβολούσε ένα ανδρείκελο που κρεμούσε από το μπαλκόνι, πυροβολούσε σε κάδους απορριμμάτων ή κυκλοφορούσε τη νύχτα με μια περίεργη μάσκα, κοιτώντας επίμονα τους περαστικούς. 

Μέσα στο σπίτι του η αστυνομία βρήκε και κατάσχεσε ολόκληρο οπλοστάσιο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top