Νέα Ερυθραία: Αυτός είναι ο 40χρονος δολοφόνος του εργάτη φυσικού αερίου

Γεμάτο όπλα και σπαθιά το σπίτι του - Φορούσε στολή σαμουράι

Βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το αποτρόπαιο έγκλημα στη Νέα Ερυθραία

H φρικιαστική δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Ερυθραία έχει σοκάρει το πανελλήνιο. 

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 10 το πρωί όταν ένας άνδρας πυροβόλησε υπαλλήλους που ασχολούνταν με το φυσικό αέριο στην οδό Τατοΐου, με τη δικαιολογία ότι «έκαναν φασαρία». 

Πυροβολισμοί Κηφισιά: «Μου έχουν κάνει μάγια», φώναζε ο δράστης

Ο ένας εκ των δύο εργατών έχασε τη ζωή του καθώς δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιά, ενώ ο άλλος έχει τραυματιστεί στο πόδι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έριξε τουλάχιστον πέντε σφαίρες με περίστροφο στους άτυχους υπαλλήλους. Στη συνέχεια, γύρισε στο σπίτι του για να γεμίσει το όπλο του και επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι είχαν φτάσει στο σημείο τον συνέλαβαν κατευθείαν, ενώ ο ίδιος φώναζε ότι ήταν θύμα «μαύρης μαγείας» και πως «ο Σατανάς τον έβαλε να το κάνει». 

Φωτογραφία από το σημείο της δολοφονίας

Νέα στοιχεία αναφέρουν πως ο δράστης κατά τη διάρκεια της επίθεσης φορούσε μία λευκή ποδιά Σαμουράι. Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αρχίσαν να ερευνούν το σπίτι του δράστη, αφού βρήκαν τσεκούρια, κινέζικα δρεπάνια, μαχαίρια, ξίφος σαμουράι, όπλο και φυσίγγια. Το ερώτημα είναι πώς κατείχε αυτός ο άνθρωπος όλα αυτά χωρίς κάποιος να τα έχει εντοπίσει. 

Η λευκή ποδιά σαμουράι που φορούσε ο δράστης 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τη Τασούλας Παπανικολάου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το περίστροφο με το οποίο ο 43χρονος πυροβόλησε τους εργάτες είχε αγοραστεί πιθανότατα στη μαύρη αγορά. Ο δράστης διατηρεί δύο διαφορετικά προφίλ στο Facebook, εκ των οποίων το ένα έχει ψευδώνυμο. Δημοσίευε συνέχεια φωτογραφίες του, ενώ υπήρχαν μηνύματα που έδειχναν ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Κηφισιά: Νεκρός ο ένας από τους δύο εργάτες που πυροβολήθηκαν

Ο 43χρονος ζούσε με τη μητέρα του στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές, ενώ στο παρελθόν έχει δημιουργήσει ξανά προβλήματα με τη συμπεριφορά του. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό 

«Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Γεμάτο όπλα το σπίτι του 43χρονου δράστη της δολοφονίας στη Νέα Ερυθραία

Ειδικότερα, ο συλληφθείς νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα και συγκεκριμένα 43χρονο ημεδαπό γείτονά του και έτερο 43χρονο ημεδαπό, που εκτελούσαν τεχνικές εργασίες σε παρακείμενη οικία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα στην πυλωτή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο.

Οι τραυματισθέντες διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία, όπου ο ένας εξ’ αυτών κατέληξε, ενώ ο έτερος νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top