Πυροβολισμοί Κηφισιά: «Μου έχουν κάνει μάγια», φώναζε ο δράστης

Πώς έγινε το τραγικό περιστατικό με τον έναν νεκρό

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από τον θάνατο ενός 43χρονου, οποίος πυροβολήθηκε στα καλά καθούμενα, την ώρα που εκτελούσε εργασίες για φυσικό αέριο με έναν συνεργάτη του στην οδό Τατοΐου στην Κηφισιά. 

Κηφισιά: Νεκρός ο ένας από τους δύο εργάτες που πυροβολήθηκαν

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί. Οι δύο εργάτες, οι οποίοι είναι κάτοικοι της περιοχής, εκτελούσαν εργασίες τοποθέτησης υποδομών φυσικού αερίου σε πολυκατοικία. 

Κηφισιά πυροβολισμοί

Το σημείο όπου έγινε το τραγικό περιστατικό

Ξαφνικά είδαν μπροστά τους έναν 42χρονο άνδρα, ο οποίος έμενε 70 μέτρα περίπου πιο πάνω από το σημείο, όπου βρίσκονταν, ο οποίος άρχισε να τους φωνάζει. 

Μάρτυρες είπαν πως παραπονιόταν για τη φασαρία, παρά το γεγονός ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και επιτέθηκε φραστικά στους δύο εργαζόμενους. 

Μετά τον διαπληκτισμό έφυγε, αλλά επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα, κρατώντας όπλο. Ο δράστης άρχισε να λέει κάτι ακατάληπτα και να φωνάζει «μου έχουν κάνει μάγια».

πυροβολισμοί

Ο δράστης φέρεται να παραπονέθηκε για τη φασαρία και να έλεγε κάτι ακατάλυπτα

Πυροβόλησε πέντε με έξι φορές τα δύο άτομα, τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον έναν από αυτούς στην κοιλιά και τον θώρακα, ενώ πιο ελαφρά τραύματα είχε ο δεύτερος. 

Φεύγοντας μάλιστα από το σημείο ο δράστης φώναζε «για να μάθετε, για να μάθετε».

Μετά τους πυροβολισμούς οι γείτονες βγήκαν στον δρόμο και αντίκρισαν τους τραυματίες μέσα στα αίματα. Ο 43χρονος που τελικά κατέληξε στα τραύματά του, φώναζε σύμφωνα με μαρτυρίες «πεθαίνω, βοήθεια».

Ασθενοφόρο παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο ΚΑΤ. Αστυνομικοί επίσης εντόπισαν τον δράστη στο σπίτι του, όπου έμενε με την κατάκοιτη μητέρα του. Όταν τον συνέλαβαν φέρεται πάλι να τους φώναζε «με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω»

Υπάρχουν πληροφορίες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, πως ο 42χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ότι στο παρελθόν έχει δημιουργήσει ξανά προβλήματα με τη συμπεριφορά του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top