Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τον θείο που ασελγούσε στα ανίψια του

Οι αρχές έρευνούν και την εμπλοκή τρίτου προσώπου

Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως από τη δικογραφία για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων παιδιών από τον 51χρονο θείο τους στη Θεσσαλονίκη.

Οι αρχές ερευνούν και την εμπλοκή τρίτου προσώπου. Αυτό το τρίτο πρόσωπο φαίνεται πως έχει δει τα βίντεο, που έχει καταγράψει με το κινητό του ο θείος και κατηγορούμενος.

Ό,τι συνέβη, συνέβη όταν τα παιδιά ήταν μόλις 3,5 και 6 ετών, το 2009 και έως το 2013, αλλά τώρα βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν.

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η κατάθεση του 51χρονου που βίαζε τα ανίψια του

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας των θυμάτων, το μεγαλύτερο από τα θύματα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του μόλις ενηλικιώθηκε και να αποκαλύψει ότι ο θείος του τον κακοποιούσε σεξουαλικά όταν έλειπαν από το σπίτι ο παππούς και η γιαγιά.

Ο 18χρονος, πλέον, άνδρας είπε στους αστυνομικούς πως ο θείος τους τους βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο στερέωνε σε έπιπλο. Όπως είπε, δεν τους έδειχνε ποτέ τα βίντεο.

«Ο θείος πήρε το κινητού του άλλου θείου και βρήκε το βίντεο με εμένα στη μπανιέρα γυμνό και τον θείο να παίζουμε ένα παιχνίδι. Στα περιστατικά εμπλέκεται και ένας φίλος του θείου», φέρεται να έχει πει στην αστυνομία ο 18χρονος.

Σημειώνεται πως και ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει μιλήσει για την εμπλοκή τρίτου προσώπου.

«Τα βίντεο με τα ανίψια μου τα έδειξα σε έναν φίλο μου. Δεν ξέρω  εάν τα αποθήκευσε, γιατί τον άφηνα μόνο με το κινητό μου για να πηγαίνω τουαλέτα», φέρεται να έχει ομολογήσει.

«Έχω μετανιώσει για όλα αυτά. Τα έκανα, αλλά πλέον τα έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από το Θεό. Έχω πειράξει μόνο το αγόρι και το ένα κορίτσι», αναφέρει στην απολογία του ο κατηγορούμενος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top