Κρήτη: Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης λόγω ανεμβολίαστων πελατών

Τσουχτερά τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν κατά τη διάρκεια των ελέγχων

Η επιστροφή στη κανονικότητα για τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας έφερε σαρωτικούς έλεγχους για τη τήρηση των μέτρων σε κέντρα διασκέδασης και κατάστήματα εστίασης - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 10/10

Χωρίς εμβόλιο ή πιστοποιητικό νόσησης οι εσωτερικοί χώροι εστίασης και διασκέδασης αποτελούν πλέον κάτι απαγορευμένο. Αυτό το κατάλαβαν πελάτες αλλά και ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Κρήτη αφού χθες βράδυ οι έλεγχοι της Αστυνομίας ήταν σαρωτικοί, όπως άλλωστε και σε ολόκληρη τη χώρα.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Συνολικά, το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 2.393 έλεγχοι στο νησί.

Στα Χανιά, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 300 ευρώ σε πέντε ανεμβολίαστους πελάτες υγειονομικού καταστήματος ενώ σε τρία καταστήματα μπήκε λουκέτο για 7 ημέρες και καλούνται να καταβάλουν 2.000 ευρώ πρόστιμο.

Στιγμιότυπο από χθες βράδυ στην Κρήτη/EUROKINISSI

Στιγμιότυπο από χθες βράδυ στην Κρήτη/EUROKINISSI

Πελάτης σε υγειονομικό κατάστημα στο Ρέθυμνο δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ο ίδιος πληρώνει πρόστιμο  αλλά και το κατάστημα προχωρά σε αναστολή λειτουργίας για 7 ημέρες και θα καταβάλει 2.000 ευρώ.

Σαββατόβραδο απόλυτης ελευθερίας μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων στην εστίαση και την ψυχαγωγία - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 10/10

Ακόμα, είχαμε ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε σε υπάλληλο υγειονομικού καταστήματος στα Χανιά, δύο πρόστιμα σε ένα μίνι μάρκετ και ένα κατάστημα λιανικού εμπορίου επειδή δεν είχαν πινακίδα με τον αριθμό των επιτρεπόμενων ατόμων, στα Χανιά.

Πλήθος κόσμου διασκέδασε χθες στην Κρήτη/EUROKINISSI

Πλήθος κόσμου διασκέδασε χθες στην Κρήτη/EUROKINISSI

Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας επιβλήθηκαν σε τρεις εργαζομένους υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο, πέντε στο Ηράκλειο, ένα πρόστιμο σε εργαζόμενο κομμωτηρίου στο Ηράκλειο γιατί δεν φορούσε μάσκα και ένα σε πελάτη μίνι μάρκετ στο Λασίθι.

Τις επόμενες μέρες  σε ολοκληρη τη χώρα οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και  με την συμβολή 8.000 αστυνομικών.

Πηγή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top