Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκανε ληστείες - Συμμετείχαν και ανήλικοι

Θύματά τους μέχρι και ανήλικα παιδιά

Ληστρική συμμορία στην οποία συμμετείχαν και τρεις ανήλικοι, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Αχαρνών, μετά από αστυνομική επιχείρηση που έγινε με την συνδρομή ειδικών δυνάμεων της ΕΛΑΣ. 

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, στη σκληρή συμμορία ληστών από τους πέντε κακοποιούς που συνελήφθησαν οι τρεις είναι ανήλικοι. 

Εδώ και δέκα μήνες έστηναν ενέδρες σε διάφορα σημεία της περιοχής των Αχαρνών στη Δυτική Αττική, και έκαναν ληστρικές επιθέσεις σε πεζούς και οδηγούς. Έβαζαν στο στόχαστρο ανυποψίαστους οδηγούς ταξί, τους οποίους σταματούσαν, δήθεν για να πάνε κούρσα, τους απειλούσαν με μαχαίρια και τους άρπαζαν όλες τις εισπράξεις.

Λήστευαν όμως και πεζούς. Μικρά παιδιά, ανήλικους μαθητές, από τους οποίους άρπαζαν το κινητό τους τηλέφωνο μαζί με το χαρτζιλίκι τους,  αλλά και ανήμπορους ηλικιωμένους που τύχαινε να βρεθούν στο δρόμο τους. Τον τελευταία καιρό μάλιστα, είχαν βάλει στόχο και τους διανομείς φαγητού που κινούνταν στην περιοχή τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία η συμμορία των νεαρών διέπραξε τουλάχιστον 26 ληστείες στο δρόμο και άλλες 13 κλοπές. 


Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top