Πυροβολισμοί Άγιος Παντελεήμονας: Kατέληξε ο 38χρονος - Ποιο ήταν το θύμα

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει την επίθεση η αστυνομία

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, στον Άγιο Παύλο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 38χρονος, εις βάρος του οποίου είχε στηθεί η ενέδρα θανάτου, όπως τη χαρακτήρισαν οι αρχές. Η επίθεση αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Άγιος Παντελεήμονας: Πυροβόλησαν άνδρα στο κεφάλι μέσα σε καφετέρια!

Δολοφονική επίθεση στον Άγιο Παύλ- φωτογραφία Eurokinissi

Δολοφονική επίθεση στον Άγιο Παύλο- φωτογραφία Eurokinissi

Το θύμα δέχθηκε τέσσερις σφαίρες εκ των οποίων η μία στο κεφάλι και η άλλη στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια - στην οδό Λιοσίων- και πιθανότατα τα άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό είναι αλλοδαποί, όπως και το θύμα. Ο δράστης διέφυγε μετά την επίθεση με όχημα στον οποίο τον περίμενε συνεργός του,  ενώ στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και τα ΜΑΤ.

Nεκρός ο άνδρας που δέχτηκε πυροβολισμούς σε καφετέρια στον Άγιο Παύλο- φωτογραφία Eurokinissi

Nεκρός ο άνδρας που δέχτηκε πυροβολισμούς σε καφετέρια στον Άγιο Παύλο- φωτογραφία Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν γεννημένο το 1983. Πρόκειται για άνδρα αλβανικής καταγωγής, παλιό γνώριμο της αστυνομίας για υπιοθέσεις ναρκωτικών, σύμφωνα με το ΟΡΕΝ. Είναι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, όπου έγινε η επίθεση. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή, υπήρχε πλήθος κόσμου στον πεζόδρομο όπου βρίσκεται η καφετέρια. Ερευνάται υλικό από κάμερες ασφαλείας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top