Χανιά: Συγκλονίζει ο 19χρονος ΑμεΑ που βιάστηκε και κακοποιήθηκε

«Με έχουν πειράξει πολλοί», κατήγγειλε

Αποστροφή και οργή προκαλεί η περιγραφή 19χρονου με νοητική υστέρηση από τα Χανιά, ο οποίος κατήγγειλε πως κακοποιούταν άγρια από τον πατέρα του και ότι ένας 67χρονος τον βίαζε κατ’ επανάληψη. 

Ο νεαρός είχε βρει καταφύγιο σε ένα παρατημένο αυτοκίνητο, ενώ πολλές φορές για να ξεφύγει από την οργή του πατέρα του και από τον φερόμενο ως βιαστή του, κοιμόταν πάνω σε ελιές ή σε αυλές συγχωριανών του. 

Ο ίδιος περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε για χρόνια στο Mega.

Όπως είπε, ο 67χρονος, ο οποίος ήταν φίλος του πατέρα του, δεν είναι ο μοναδικός που τον βίασε, αλλά είναι κι άλλοι συγχωριανοί του. Η κακοποίησή του ξεκίνησε από όταν ο ίδιος ήταν πολύ μικρός, ενώ όπως είπε, όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και τώρα που αποκαλύφθηκαν όλα όσα βίωνε, η μητέρα του δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του. 

 Όπως είπε, οι άνθρωποι που τον κακοποίησαν σεξουαλικά τον έβρισκαν στους δρόμους και τον πήγαιναν σε απόμερα σημεία, όπου τον βίαζαν.  

Όσον αφορά στην κακοποίηση του 19χρονου από τον πατέρα του ήταν κοινό μυστικό για τους κατοίκους της περιοχής. Όμως κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να είχε πέσει θύμα σεξουαλική κακοποίησης. 

Χανιά: «Με βίασε στο υπόγειο»

Ο 19χρονος μάλιστα αποκάλυψε το μέρος, όπου ο 67χρονος φέρεται να τον βίασε τελευταία φορά. 

Δημοσιογράφος: Εσύ μια βδομάδα πριν τους συλλάβουν, ποιος σε είχε βιάσει;

19χρονος: Ο …

Δημοσιογράφος: Στο σπίτι που έχει τη σκάλα πίσω από το σπίτι του…

19χρονος: Στο υπόγειο.

Δημοσιογράφος: Στο υπόγειο. Σε πήγαινε από εκείνη τη σκάλα;

19χρονος: Ναι εκεί μου το ‘κανε.

Δημοσιογράφος: Από την πίσω πλευρά που είναι στοά και δε βλέπει κανένας…

19χρονος: Ναι, εκεί. Εκεί μου το ‘κανε.

Χανιά: Τον χτυπούσε ο πατέρας του, τον έσωσαν οι συγχωριανοί του

Κάτοικος του χωριού μίλησε στην εκπομπή Live News και περιέγραψε τα όσα φρικτά ζούσε ο 19χρονος στο σπίτι του από τον πατέρα του. 

«Το έδερνε κάθε μέρα και το παιδί γύρναγε να δει πού θα πάει να κοιμηθεί τα βράδια για να μην τον βρει και ο βιαστής. Πήγαινε στα χωράφια και κοιμόταν, έβγαινε πάνω στις ελιές το καημένο και κοιμόταν. “Θα με σκοτώσει. Σας παρακαλώ, μην τα πείτε και τα μάθει ο πατέρας μου”, μας έλεγε. Ήθελε να τα πει, αλλά ήταν με τον φόβο να μην τα μάθει ο πατέρας του. Όλοι τον τρομοκρατούσαν. Του λέγανε “θα σε κάψουμε σαν τον Ιούδα αν τα πεις”» , είπε. 

Όσο περνούσε ο καιρός η κακοποίηση του 19χρονου από τον πατέρα του γινόταν όλο και πιο έντονη, ώσπου την τελευταία φορά που τον χτύπησε, γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, που βρήκε το παιδί μέσα στο σπίτι του άγρια χτυπημένο.

«Πήραν τον πατέρα, τον έβαλαν μέσα. Το παιδί, το πήραν μαζί τους. Αφού είδε τον πατέρα μέσα, ξεφοβήθηκε κι άρχισε και μίλαγε. Κι έδωσε και τον βιαστή. Παρασκευή, νομίζω, συνέλαβαν τον πατέρα, Δευτέρα συνέλαβαν τον βιαστή» είπε ο κάτοικος του χωριού.

Τόσο ο πατέρας του 19χρονου, όσο και ο φερόμενος βιαστής του βρίσκονται προφυλακισμένοι, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή κι άλλων προσώπων στην υπόθεση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top