Πάτρα: Μίλησε ο εξάχρονος Φώτης που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Βελτιώνεται συνεχώς η κατάσταση της υγείας του

Oι εξελίξεις σχετικά με την υγεία του 6χρονου Φώτη - Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (23/9)

Όλο και καλύτερα πηγαίνει ο εξάχρονος Φώτης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε ατύχημα κατά τη διάρκεια αγώνων καρτ στην Πάτρα. 

Ο μικρούλης νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος για σχεδόν μία εβδομάδα στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου και την περασμένη εβδομάδα οι γιατροί κατάφεραν να τον αποσωληνώσουν με επιτυχία. 

Πάτρα: Ξύπνησε από το κώμα ο 6χρονος - Βούρκωσε με το δώρο των φίλων του

Μιλάει πλέον κανονικά και σύμφωνα με τους γιατρούς όσο περνούν οι μέρες ανακτά όλο και περισσότερες δυνάμεις. Σήμερα μάλιστα θα τον επισκεφθεί ψυχολόγος για να εκτιμήσει τη μετατραυματική του συμπεριφορά. 

Ο πατέρας του εξάχρονου δήλωσε στο flamis.gr συγκινημένος και ανακουφισμένος, αφού ο γιος του δείχνει όλο και καλύτερα.

Χαμόγελα στην Πάτρα: Ξύπνησε ο μικρός Φώτης που είχε τραυματιστεί στα καρτ

«Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού στο flamis.gr και περιέγραψε πώς συνέβη το ατύχημα: 

Πάτρα: Σοβαρός τραυματισμός 6χρονου μετά από ατύχημα σε αγώνες καρτ

«Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον Γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δε θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα. Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω», είπε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top