Πάτρα: Σοβαρός τραυματισμός 6χρονου μετά από ατύχημα σε αγώνες καρτ

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

Σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας τραυματιστεί στο κεφάλι, νοσηλεύεται ένα αγοράκι 6 ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Το σοκαριστικό ατύχημα έγινε στο κέντρο της Πάτρας, κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ στους δρόμους της πόλης.

Δύο μονοθέσια συγκρούστηκαν μεταξύ τους και το ένα εκσφενδονίστηκε στα προστατευτικά πλαστικά και χτύπησε στο κεφάλι το άτυχο παιδάκι, που βρισκόταν στο κοινό.

Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και στη συνέχεια στο νοσοκομείο στο Ρίο. Το άτυχο αγοράκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών των καρτ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοργανωτές των καρτ για την οριστική διακοπή των αγώνων στην πόλη μετά το θλιβερό ατύχημα.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Το PICK διεκόπη μετά από ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια επίδειξης ενός φιλανθρωπικού event με τη συμμετοχή πολλών επωνύμων. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η επίδειξη το καρτ με το Νο2 αποσταθεροποιήθηκε στην ευθεία μετά από επαφή με άλλο καρτ και χτύπησε στα προστατευτικά πλαστικά (ζέρσεϊ).

Στη συνέχεια η πορεία του ήταν ανεξέλεγκτη και χτύπησε ένα διερχόμενο ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίο. Λόγω της εξέλιξης αυτής αποφασίστηκε η διακοπή του PICK. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές για την κατανόησή τους. Από την πρώτη χρονιά οργάνωσης του PICK πρώτο μέλημα ήταν και παραμένει η ασφαλής διεξαγωγή των αθλητικών δραστηριοτήτων εντός πίστας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top