Νίκαια: Νεκρός 15χρονος που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Πέτρου Ράλλη

Τον εγκατέλειψε ο οδηγός

Ένα 15χρονο αγόρι έπεσε νεκρό στην Πέτρου Ράλλη στη Νίκαια το βράδυ της Παρασκευής, όταν ένα όχημα τον παρέσυρε την ώρα που περνούσε από μια διάβαση πεζών.

«Ούτε φρέναρε ούτε τίποτα. Δεν έβγαλε το πόδι του από το γκάζι. Ήταν όλα τα αμάξια σταματημένα και ένα αυτοκίνητο έτρεχε πάρα πολύ, πίστευε πως θα τα καταφέρει να περάσει απέναντι», δήλωσαν στον Alpha οι φίλοι του 15χρονου που βρίσκονταν μαζί τους την ώρα του δυστυχήματος.

Όλα συνέβησαν στις 21:30 το βράδυ της Παρασκευής. Μια παρέα οχτώ παιδιών διέσχιζαν τη διάβαση, έχοντας βγει μια βόλτα. Ξαφνικά ένα όχημα άρχισε να τα πλησιάζει με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τη Θηβών, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 15χρονο.

Το αγόρι, μαθητής της Α' Λυκείου, έδωσε πολύωρη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφερε, με τους συμμαθητές του να πηγαίνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίας.

«Δυστυχώς, το χάσαμε το παιδί. Υπάρχει ασυνειδησία στους οδηγούς, δεν προσέχουν τα παιδιά, να είναι πιο αυστηροί οι νόμοι», δήλωσε στον Alpha ο θείος του. «Νόμιζα ότι έπεσε άνθρωπος από τη γέφυρα, ήταν χτυπημένο το παιδί πάρα πολύ», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top