Ο πατέρας του Mad clip αποκαλύπτει: «Ξέρω τι συνέβη στο τροχαίο»

Tι είπε για τον σταυρό και το κινητό του Mad Clip που βρέθηκαν

Mad Clip: Δείτε όσα δήλωσε ο πατέρας του στον ΣΚΑΪ 

 Είκοσι τρεις ημέρες μετά τον θάνατο του Mad Clip σε τροχαίο, ο πατέρας του γνωστού τράπερ μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα ευρήματα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά, τον οποίο όρισε η οικογένεια για να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

«Γνωρίζω τι έγινε τη μοιραία νύχτα»

Ο κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως γνωρίζει τι συνέβη τη μοιραία νύχτα, όταν ο Mad Clip έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.

«Εσείς έχετε καταλάβει τώρα τι έγινε το βράδυ του θανάτου του Πήτερ;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, για να απαντήσει: «Έχω καταλάβει, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα».

Mad Clip: Τι έδειξε η αυτοψία στο αυτοκίνητο - Τα σενάρια για το δυστύχημα

«Έχετε βρει δηλαδή τι μπορεί να συνέβη;», συνέχισε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, με τον κ. Αναστασόπουλο να λέει: «Ναι,  ναι, αυτό το γνωρίζω».

Tι είπε για τον σταυρό και το κινητό του Mad Clip

Mad Clip: Βρέθηκε ο πανάκριβος σταυρός και το κινητό του τράπερ

Αναφερόμενος στα ευρήματα του πραγματογνώμονα, μεταξύ αυτών ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip, ο πατέρας του είπε πως η αστυνομία δεν τον έχει ενημερώσει ακόμα. «Δεν ξέρω γιατί δε με έχουν ενημερώσει, δεν το γνωρίζω αυτό. Και το παράδοξο είναι πώς ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top