Πέθανε από κορωνοϊό η πρόεδρος του συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Η Λιολιώ Κολυπέρα Πάλευε πολλά χρόνια και με τον καρκίνο

Λιολιώ Κολυπέρα

Από κορωνοϊό στα 68 της χρόνια έφυγε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας «Άλμα Ζωής», Λιολιώ Κολυπέρα

Η συγκλονιστική εξομολόγηση μιας γυναίκας που νίκησε τον καρκίνο του μαστού

Η Λιολιώ Κολυπέρα έδινε μάχη με τρεις μορφές καρκίνου και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών με κορωνοϊό.

Είχε βρεθεί θετική στον ιό κι ενώ αρχικά παρέμενε σπίτι της, στη συνέχεια τα συμπτώματα έγιναν βαριά και αυτό είχε ως συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί, αν και πλήρως εμβολιασμένη.

Τον Οκτώβριο του 2020 η πρόεδρος του συλλόγου «Άλμα Ζωής» είχε συναντήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του, στο πλαίσιο συνάντησης με γυναίκες που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού.

Τότε μάλιστα είχε κάνει και την εξής προφητική δήλωση:

«Επειδή είμαι ευάλωτη ομάδα και μεγάλη φοβάμαι μήπως διαλεχτώ όταν αρρωστήσω. Αν πάθω covid φοβάμαι μήπως υπάρχει πιο νέος άνθρωπος και με διαλέξουν να κάτσω πιο πίσω επειδή έχω υποκείμενο νόσημα», είχε πει.

«Kάναμε ως κοινωνία μια τεράστια προσπάθεια να είμαστε μπροστά από αυτή τη νόσο, η οποία συνέχεια μας αιφνιδιάζει δυσάρεστα. Το κάναμε για να μη φτάσουμε ποτέ στο σημείο να πρέπει να κάνουμε επιλογές ως προς την περίθαλψη που θα έχει ένας ασθενής στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και πήραμε τα μέτρα τα οποία πήραμε, για αυτό και παίρνουμε τα μέτρα τα οποία παίρνουμε. Για αυτό ενισχύσαμε τις εντατικές μας», είχε απαντήσει τότε ο πρωθυπουργός.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top