Δημήτρης Λιγνάδης: Δε θα προφυλακιστεί ξανά για τις νέες καταγγελίες

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε υποβληθεί κατά του σχετικού βουλεύματος

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής ανάκρισης του Δημήτρη Λιγνάδη/ (8/7/21)

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε υποβληθεί κατά του βουλεύματος που έκρινε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν θα πρέπει να κριθεί προσωρινά κρατούμενος για τις δυο νέες καταγγελίες βιασμού για τις οποίες είχε απολογηθεί το καλοκαίρι.

Λιγνάδης: Διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για τη δεύτερη προφυλάκιση

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο συντάχθηκε με την άποψη της ανακρίτριας ότι πρόκειται για την ίδια υπόθεση και κατά συνέπεια δε χωρεί δεύτερη προφυλάκιση, με αποτέλεσμα το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης για τον ηθοποιό να είναι οι 18 μήνες. Υπενθυμίζεται, ότι ο εισαγγελέας είχε κρίνει ότι πρόκειται για διαφορετικές υποθέσεις και ζητούσε να εκδοθεί νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Δημήτρης Λιγνάδης: Οι καλλιτεχνικές του ανησυχίες στις φυλακές Τρίπολης

Μετά την εξέλιξη αυτή «ανοίγει» ο δρόμος τις αμέσως επόμενες ημέρες για την πρόταση του εισαγγελέα προς το δικαστικό συμβούλιο, που αφορά την παραπομπή ή μη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του εθνικού θεάτρου σε δίκη για τέσσερις υποθέσεις βιασμών.

Δημήτρης Λιγνάδης: Ζητά αποφυλάκιση με «βραχιολάκι» και δικά του τα έξοδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top