Ο «Γολγοθάς» της Αλεξάνδρας: Επίθεση με καυτό λάδι, ξυλοδαρμοί και απειλές

Οι καταγγελίες 39χρονης για την κακοποίηση από τον σύντροφό της

Η ιστορία της 39χρονης Αλεξάνδρας, θύμα κακοποίησης και βιασμού από τον σύντροφό της. - Βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Έναν Γολγοθά ανεβαίνει το τελευταίο διάστημα η 39χρονη Αλεξάνδρα, μητέρα ενός οκτάχρονου παιδιού. Όπως κατήγγειλε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έχει πέσει επανειλημμένα θύμα κακοποίησης από τον 32χρονο σύντροφό της.

Η γυναίκα πάνω στην απελπισία της και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Όπως ανάφερε στην εκπομπή ο αστυνομικός που την έσωσε, η κοπέλα είχε δέσει μια θηλιά στον λαιμό της και απειλούσε να πέσει από τη γέφυρα προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή της. Όταν την έπεισε να μην το κάνει, τού διηγήθηκε το μαρτύριο που βιώνει: ο σύντροφός της την κακοποιούσε επανειλημμένα, την έχει βιάσει, της είχε κάψει το σπίτι και απειλεί να σκοτώσει την ίδια και το παιδί της.

Τα επίμαχα βίντεο και τα προσβλητικά μηνύματα στα social media

Ο 32χρονος, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Όπως καταγγέλλει η γυναίκα, ανέβασε βίντεο σε ιστοσελίδα ακατάλληλου περιεχομένου στο οποίο φαίνονται οι δύο τους σε πολύ προσωπικές στιγμές. Μάλιστα, αναφέρεται και το ονοματεπώνυμό της, ενώ φαίνεται καθαρά και το πρόσωπό της. 

Ακόμα μεγαλύτερη φρίκη προκαλούν τα μηνύματα και οι αναρτήσεις του 32χρονου στα social media. Ο άνδρας φέρεται να έχει φτιάξει μια σελίδα με προσβλητικό για την 39χρονη όνομα, στο οποίο τη βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς. Επίσης, φέρεται να της στέλνει απειλητικά μηνύματα και για την ίδια και για το παιδί της. 

39χρονη απειλητικά μηνυματα

απειλητικό μηνυμα 39χρονη γυναίκα

μηνύματα - ενδοοικογενειακή βία

Οι επιθέσεις με καυτό λάδι και οι ξυλοδαρμοί

Η 39χρονη γνώρισε τον νεαρό άντρα λίγο μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της. Όπως είπε η ίδια, στην αρχή ήταν ένας άνθρωπος πολύ τρυφερός, που της έδειχνε ενδιαφέρον.

Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα όλα άλλαξαν ριζικά. Ο 32χρονος, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, έγινε επιθετικός απέναντί της. Εκτός από τους ξυλοδαρμούς και τη βίαιη συμπεριφορά, ήρθε αντιμέτωπη και με ακραίες επιθέσεις που παραλίγο να της στοιχίσουν τη ζωή.

Όπως καταγγέλλει, ο 32χρονος της επιτέθηκε με καυτό λάδι και επιχείρησε να την πατήσει με τη μηχανή, ενώ έφτασε σε σημείο να χτυπήσει και το ανήλικο παιδί της. Η γυναίκα έχει καταγράψει πολλές από τις επιθέσεις και τις παρενοχλήσεις, με τον φερόμενο δράστη να χτυπάει την εξώπορτα και να τη βρίζει χυδαία, αλλά και να σπάει με πέτρες τα τζάμια του σπιτιού της.

Ο 32χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της κλοπής, της διάρρηξης και της πρόκλησης φθοράς σε ξένη ιδιοκτησία. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και το δικαστήριο θεώρησε απαραίτητη την παρουσία της παθούσας. Η δίκη πήρε αναβολή για τις 30 Σεπτεμβρίου.

Όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα η 39χρονη.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top