Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας έως και 9 βαθμούς Κελσίου την Πέμπτη

Δε θα κρατήσει πολύ... Το Σαββατοκύριακο αναμένεται νέα άνοδος

H πρόγνωση του καιρού από το Star για σήμερα

Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμανθεί έως και 9 βαθμούς κάτω από τις κανονικές για την εποχή τιμές, προβλέπεται την Πέμπτη 23/9, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. 

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Σήμερα οι θερμοκρασίες στη χώρα μας θα παραμείνουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα κεντρικά και νότια, ενώ πτώση θα παρουσιάσουν στα βόρεια, όπου θα κυμανθούν κοντά στις φυσιολογικές για την εποχή τιμές.

Καιρός: Σε ποια περιοχή το θερμόμετρο σημείωσε 39,2 βαθμούς στις 20/9

Οι ψυχρές αέριες μάζες που βρίσκονται στην Κεντρική Ευρώπη την Τετάρτη 22/09 θα κινηθούν νοτιότερα και θα επηρεάσουν τα κεντρικά και βόρεια τμήματα, ενώ την Πέμπτη 23/09 το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μας θα βρίσκεται υπό την επίδραση των ψυχρών αέριων μαζών, με αποτέλεσμα τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Όμως, από την Παρασκευή 24/09 η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και μόνο στα ανατολικά θα παραμείνει σε ελαφρώς χαμηλά για την εποχή επίπεδα (γαλάζιες αποχρώσεις) (χάρτης κάτω δεξιά), ενώ σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το Σαββατοκύριακο 25/09 – 26/09 θα παρουσιάσει νέα άνοδο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top