Βιτριόλι: Τι έκανε η 37χρονη στη φυλακή την ώρα της δίκης

Η επιθετική αντίδραση της μητέρας της κατηγορούμενης 

Η παρουσία της Ιωάννας στα δικαστήρια κατά την έναρξη της δίκης για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020, η οποία της άλλαξε μια για πάντα τη ζωή, συγκίνησε όλο τον κόσμο. Για πρώτη φορά είδαμε τη γενναία κοπέλα μετά τον Γολγοθά που ανεβαίνει να στέκεται όρθια και με θάρρος και δύναμη να αναζητά το αυτονόητο… τη δικαίωσή της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Οι διάλογοι της Ιωάννας με τον 40χρονο

Η πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας κατά την έναρξη της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι- πηγή Eurokinissi

Η πρώτη εμφάνιση της Ιωάννας κατά την έναρξη της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι- πηγή Eurokinissi

Ωστόσο, η καθ’ομολογίαν δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι αποφάσισε να μην παραστεί στο δικαστήριο αλλά να εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους της. 

Επίθεση με βιτριόλι: Η συγκινητική δήλωση της Ιωάννας μετά τη δίκη

Η 37χρονη κατηγορούμενη είχε μεταχθεί από τις φυλακές της Θήβας όπου κρατείται, στις φυλακές του Κορυδαλλού, αποκλειστικά για τη δίκη. Δεν εντάχθηκε στον γενικό πληθυσμό, δηλαδή με τις υπόλοιπες κρατούμενες, αλλά κρατήθηκε σε κελί Covid, όπου κρατούνται, βάσει πρωτοκόλλου, όσοι φτάνουν από άλλες φυλακές, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Alpha «T Live».

Η Ιωάννα με τους δικηγόρους της κατά την έναρξη της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι- πηγή Eurokinissi

Η Ιωάννα με τους δικηγόρους της κατά την έναρξη της δίκης για την επίθεση με το βιτριόλι- πηγή Eurokinissi

Ο χώρος αυτός, έχει τηλεόραση κι έτσι η κατηγορούμενη είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά όσα διαδραματίζονταν έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η αντίδραση της μητέρας της κατηγορούμενης 

Με αγένεια και επιθετικότητα απάντησε η μητέρα της 37χρονης σε κλήση της δημοσιογράφου Γιώτας Κηπουρού από την εκπομπή «Τ Live» για να τη ρωτήσει αν ήθελε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις για τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Η αντίδραση της μητέρας της 37χρονης- εκπομπή T Live

«Δεν ντρέπεστε λίγο, έλεος πια, βρωμιάρηδες! Ζώα είστε; Δεν σέβεστε τίποτα; Άντε από εκεί...» ήταν η απάντηση της μητέρας της 37χρονης κατηγορούμενης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top