Επίθεση με βιτριόλι: Σαν να μην είχε συμβεί τίποτα συμπεριφερόταν η Έφη

Πήγε στο χωριό κι ανέβαζε στιγμιότυπα στα social media η 36χρονη

Η 36χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα είχε καταφέρει να ξεγελάσει τους πάντες. Τίποτα στη συμπεριφορά της δεν έδειχνε ότι την απασχολούσε κάτι ή ότι είχε κάποια ανησυχία. 

Αυτό αποκάλυψε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξάδελφός της, με τον οποίο μιλούσε μέσω social μετά την επίθεση. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Είναι το καλύτερο παιδί» δηλώνει η μητέρα της Ιωάννας

«Μιλούσαμε πριν συλληφθεί στα social και την είχα ρωτήσει αν είχε πάει στο χωριό. Μου είπε πως πήγε και μου μιλούσε πολύ άνετα, όπως πάντα. Δε μου έδειξε ότι συνέβαινε κάτι. Ανέβαζε κανονικά φωτογραφίες στα social και συμπεριφερόταν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα», είπε. 

Ιωάννα μάσκα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου την ώρα που μπαίνει στο δικαστήριο 

Ο ίδιος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως η ξαδέλφη του έκανε κάτι τέτοιο. Περιέγραψε μια ευγενική κοπέλα, που ενδιαφερόταν για τους άλλους, πολύ κοινωνική, προσιτή και πρόσχαρη. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Επί μήνες η 36χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα»

«Δε μου έδειχνε ότι ζήλευε, αντίθετα έδειχνε να χαίρεται αν κάτι καλό συνέβαινε σε κάποιον. Για μένα είναι πολύ τραβηγμένο σενάριο να έκανε κάτι τέτοιο μόνο από ζήλεια. Τι να πω, τα έχω χαμένα», είπε. 

Ιωάννα δικηγόρος

Η 36χρονη δεν έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε μετά την επίθεση

Όσον αφορά στην οικογένεια της 36χρονης, όπως είπε παραμένουν στο χωριό, αλλά έχουν κλειστεί αρκετά, καθώς αισθάνονται μεγάλη ντροπή. 

Επίθεση βιτριόλι: Μπεσαμέλ και ουσίες που προκαλούν ανακοπή έψαχνε η Έφη

«Προσπαθούν οι χωριανοί να τους συμπαρασταθούν, αλλά σίγουρα νιώθουν ντροπή για όσα συνέβησαν», είπε. 

Επίθεση με βιτριόλι: «Η κατηγορούμενη απέδειξε πόσο ψυχρή είναι»

Η κατηγορούμενη δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Σε γραπτή δήλωσή της ενημέρωσε ότι θα εμφανιστεί σε μετέπειτα στάδιο της δίκης. Συγκεκριμένα, στην εκφώνηση του ονόματός της, ο συνήγορος υπεράσπιστης Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε στο δικαστήριο ότι είναι απούσα.

επίθεση βιτριόλι κατηγορούμενη

Η 36χρονη κατηγορούμενη στον ανακριτή τον περασμένο Μάιο - Eurokinissi

Τότε, ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνέχεια της διαδικασίας». Σημείωνεται ότι η 36χρονη ζητεί μετατροπή του κατηγορητηρίου από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαριά σκουπούμενη σωματική βλάβη

Η δίκη διεκόπη για τις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ εξερχόμενη η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε για τη δράστρια: «Απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι, ήθελε να με σκοτώσει».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top