Πέθανε 55χρονος εγκαυματίας από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Νοσηλευόταν για 38 μέρες στο ΚΑΤ- Ήταν πατέρας τριών παιδιών

φωτιά Βαρυμπόμπη/ eurokinissi
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου για τον 55χρονο εγκαυματία από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, ο οποίος κατέληξε/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (12/09/21)

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία έχασε τη μάχη με τη ζωή ένας από τους τρεις εγκαυματίες της πυρκαγιάς, που ξεκίνησε από τη Βαρυμπόμπη την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Ο 55χρονος οικονομολόγος νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στο ΚΑΤ από τις 5/8. 

Φωτιά Αττική: Πατέρας δύο παιδιών ο 38χρονος που έχασε τη ζωή του

Ο Πρόεδρος κατοίκων της Δροσοπηγής Αφιδνών μίλησε αποκλεστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο, καθώς ήταν αδελφικός φίλος του 55χρονου: «Από αυτή την οικοδομή ο άτυχος Δημήτρης με πήρε τηλέφωνο μου είπε: ‘Γιώργο, καιγόμαστε !’ Η γυναίκα μου κάλεσε το 199 επί πολλή ώρα δεν απαντούσε, μετά καλέσαμε το 112 το οποίο άμεσα απάντησε. Εδώ μέσα πρέπει να υπήρχε πολύς καπνός με δυσκολία ανέπνεαν...»

Η φωτιά της Βαρυμπόμπης έκαψε δεκάδες σπίτια και χιλιάδες στρέμματα/ eurokinissi

Το απόγευμα της 5ης Αυγούστου οι φλόγες είχαν περικυκλώσει τη Δροσοπηγή, όταν οι τρεις άνθρωποι άφησαν το αυτοκίνητό τους στην οδό Ρόδου. Προσπάθησαν να μπουν μέσα σε μία οικοδομή για να σωθούν. 

«Έφτασαν ως εδώ με δυσκολία, από την υψηλή θερμοκρασία έσπασε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και αναγκάστηκαν να πάνε πίσω σε αυτή την οικοδομή για να διασωθούν. Ο Δημήτρης είχε εγκαύματα σε όλο του το σώμα, κυρίως στα χέρια και το πρόσωπο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο φίλος του 55χρονου. 

Η φωτιά της Βαρυμπόμπης όπως φαινόταν από την Εθνική οδό το βράδυ της 5ης Αυγούστου/ eurokinissi

Τριανταοκτώ ημέρες μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και παρά τις προσπάθειες των γιατρών,  ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και χθες υπέκυψε στα τραύματα του. Από τους άλλους δύο εγκαυματίες, ο ένας πήρε χθες εξιτήριο, ενώ ο άλλος νοσηλεύεται ακόμα με σοβαρά εγκαύματα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top