Πλαστά πιστοποιητικά: Εικονικοί εμβολιασμοί και στην Ικαρία

«Άδειαζαν το φιαλίδιο με τη σύριγγα, αλλά η βελόνα δεν μπήκε στο μπράτσο»

Διαστάσεις επιδημίας παίρνει το θέμα με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού. Μετά την αποκάλυψη για τα όσα συνέβησαν στο Κέντρο Υγείας στον Παλαμά Καρδίτσας, νέες καταγγελίες που φτάνουν ως την Ικαρία προκαλούν οργή.

Μεσολόγγι: Γιατρός κατηγορείται ότι έβγαλε πλαστό πιστοποιητικό νόσησης

Ακούγοντας την υπόθεση των μαϊμού πιστοποιητικών εμβολιασμού που μοίραζε σε συγγενείς και φίλους η διοικητική Υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά, νομίζαμε πως πρόκειται για μια «οικογενειακή» υπόθεση, στα όρια της Καρδίτσας. Όμως νέες καταγγελίες που «έρχονται» από τη Θεσσαλονίκη και φτάνουν μέχρι τη νησιωτική χώρα και συγκεκριμένα την Ικαρία αποκαλύπτουν πως πρόκειται για φαινόμενο που απλώνεται απ' άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας.

«Άδειαζαν το φιαλίδιο με τη σύριγγα, αλλά η βελόνα δεν μπήκε στο μπράτσο»

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, συνάδελφοί του στο σωματείο του νοσοκομείου Ικαρίας τού κατήγγειλαν ότι μια γιατρός κι ένας επικουρικός νοσηλευτής πήγαν στο εμβολιαστικό κέντρο να εμβολιαστούν. Έγινε η αναρρόφηση του υγρού του εμβολίου, αλλά ποτέ όμως δεν μπήκε στο μπράτσο τους. «Χάθηκαν κι δυο δόσεις του εμβολίου και οι συνάδελφοι, οι υποτίθεται συνάδελφοι, φαίνονται εμβολιασμένοι», επεσήμανε ο κ. Γιαννάκος.

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις υγειονομικοί ελέγχονται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς»  

Ενώ η πανδημία «σαρώνει» τη χώρα αφήνοντας πίσω της χιλιάδες νεκρούς, το γεγονός πως κάποιοι παίζουν με την υγεία των πολλών προκαλεί οργή.

Νέες καταγγελίες αποκαλύπτουν πως στη Θεσσαλονίκη τέσσερις υγειονομικοί εξασφάλισαν βεβαιώσεις «μαϊμού».  Πρόκειται για δύο τραυματιοφορείς, μια νοσηλεύτρια της ΜΕΘ και μια διοικητική υπάλληλο στο γραφείο κίνησης του «Γεννηματάς», η οποία ειναι αδελφή της εργαζόμενης από τον Παλαμά της Καρδίτσας.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top