Επίθεση με βιτριόλι: Οι συνομιλίες της κατηγορούμενης με χαρτορίχτρα

Λύτρας: «Έψαχνε τρόπο να σκοτώσει την Ιωάννα»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας στην Καλλιθέα τον Μάιο του 2020. Σχεδόν έναν μήνα μετά, αποκαλύπτονται νέες πληροφορίες για τον τρόπο που δρούσε η καθ΄ομολογίαν δράστις της επίθεσης πριν και μετά τη μοιραία ημέρα.

Επίθεση με βιτριόλι: Oρίστηκε η ημερομηνία για τη δίκη

Σύμφωνα με ηχητικά ντοκουμέντα που έφερε στο φως το Mega, η 34χρονη δράστης φαίνεται ότι συμβουλευόταν χαρτορίχτρες για να μάθει τι γινόταν παρασκηνιακά στα προσωπικά της ζητήματα, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον της στο πρόσωπο που την ενδιέφερε εκείνο το διάστημα που όπως ακούγεται στο ηχητικό πρόκειται για μια ξανθιά γυναίκα που θεωρεί ότι την απατά ο φίλος της.

Επίθεση Βιτριόλι: Βούλευμα καταπέλτης για την 36χρονη δράστιδα

Η χαρτορίχτρα ακούγεται να της λέει: «Περνάς καλά, με μελαχρινό, έχει μέσα στην καρδιά του αυτός μια ξανθιά που τον έχει μπλα μπλα και του την πέφτει. Έχει ειδήσεις, είναι σπίτι του, δεν έχουν βγει και του την πέφτει. Τα λόγια της πάνε εκεί και το καταλαβαίνει. Κατάλαβες, θα ακούσεις κάτι και θα πει μες στην καρδιά σου ότι κάτι γίνεται με αυτόν.»

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 36χρονη

επίθεση με βιτριόλι - κατηγορούμενη

Η 34χρονη κατηγορούμενη οδηγείται στον εισαγγελέα - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Και προσθέτει: «Ένα τηλεφώνημα πέφτει και έρχεται σπίτι σου. Μιλάει με την ξανθιά, έχει αντιληφθεί ότι η ξανθιά είχε κάποιον άλλον, η ξανθιά δεν είναι ελεύθερη, σκέφτεται το κρεβάτι σου και το στρώμα σου. Και μάλιστα είναι καλά με τον άλλον.»

Όσο η χαρτορίχτρα συνεχίζει να μιλά στην 34χρονη, αυτή φαίνεται να δυσανασχετεί έντονα και να της απαντά: «Κάνεις λόγια εσύ ότι αυτός είναι ξεσηκωμένος με μία ξανθιά. Μωρή… Αυτά λες, αυτό είναι το παρόν και άμεσο μέλλον που σου λέω τόσην ώρα εδώ. Είσαι ξεσηκωμένη με αγάπη για αυτόν...».

Επίθεση βιτριόλι: «Είχε πρόθεση να σκοτώσει την Ιωάννα» λέει ο εισαγγελέας

επίθεση με βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: Το τηλεφώνημα της καθ΄ομολογίαν δράστριας στο ταξί την ημέρα της επίθεσης

Σε άλλο ηχητικό ντοκουμέντο του Mega, η 34χρονη κατηγορούμενη προσπαθεί να κλείσει ραδιοταξί την ημέρα της επίθεσης:

- Θα ήθελα ένα ταξί τώρα για τις 09.30 το πολύ για Ελευθερίου Βενιζέλου 231.

- Πείτε μου ένα τηλέφωνο.

- Δεν έχω κινητό, έχω βλάβη και έχω μονά το αμερικάνικο νούμερο.

- Πέστε το μου δεν πειράζει.

- Μισό, γιατί δεν το θυμάμαι… Bέβαια, όχι δε θα σας το δώσω γιατί δεν πιάνει, δεν το έχω ενεργοποιήσει για Ελλάδα είναι εφικτό να είναι εκεί 09.30 ένα ταξί, να με περιμένει να το προπληρώσω;

- Πού θα πάτε;

- Για Μετς.

- Και το θέλετε στις 09.30;

- 09.30, θα το προπληρώσω γιατί θέλω να με περιμένει. 20 λεπτά με μισή ώρα, όσο γράψει.

- Για να σας γυρίσει;

- Όχι, έχω δύο συνεντεύξεις και πρέπει να με περιμένει ένα ταξί για να πάω καπάκι στην άλλη.

- Το όνομά σας;

- Χατζηφωτίου Κωνσταντίνα.

επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα

Λύτρας: «Έψαχνε τρόπο να σκοτώσει την Ιωάννα»

Ο δικηγόρος της άτυχης Ιωάννας Απόστολος Λύτρας σχολιάζοντας στο Mega τις αναζητήσεις της δράστριας στο διαδίκτυο κατά τις οποίες φέρεται να έψαχνε καυστικό υγρό για την επίθεση, επεσήμανε ξανά ότι η κατηγορούμενη ήθελε να σκοτώσει την εντολέα του.

Η κατηγορούμενη θα προσπαθήσει να πει ότι πρόθεσή της δεν ήταν να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να της κάνει μεγάλη ζημιά. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις έρευνες της αστυνομίας.

«Οι αναζητήσεις που έκανε η κατηγορούμενη αφορούν μόνο την υπόθεση για το βιτριόλι. Αμέσως πριν ή στο μεσοδιάστημα των αναζητήσεων, η κατηγορούμενη, ψάχνει πληροφορίες για την υπόθεση με το βιτριόλι. Δεν την ενδιέφερε να κάνει το οτιδήποτε για κάποιον άλλον. Η Ιωάννα ήταν ο στόχος. Ήταν εύκολο να προσεγγίσει ο οποιοσδήποτε την Ιωάννα. Δεν είχε φρουρό ή φύλαξη στο νοσοκομείο. Η κατηγορούμενη έψαξε τα πάντα. Γνώριζε ότι δεν υπήρχε φυλάξει στο δωμάτιο της Ιωάννας. Δεν πέτυχε τον σκοπό της να σκοτώσει την Ιωάννα η κατηγορούμενη», πρόσθεσε.

Τέλος, ο ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσει από το δικαστήριο να κληθούν να καταθέσουν κάποια συγκεκριμένα άτομα στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και ένας 40χρονος που είχε επαφές με την κατηγορούμενη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top