Mad Clip: «Πιθανό να μην πέθανε ακαριαία» - Ποια είναι η αιτία θανάτου του

Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής - Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Όλα όσα είπε ιατροδικαστής για τον θάνατο του τράπερ Mad Clip - Πηγή/βίντεο: Mega

Συντετριμμένοι είναι φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου από τον τραγικό θάνατο του γνωστού τράπερ Mad Clip που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Παραλιακή την περασμένη Πέμπτη. 

Κηδεία Mad Clip - Ράγισε καρδιές η μητέρα του: «Γιατί αγόρι μου να φύγεις;»

Τη Δευτέρα 07/09 είπαν το τελευταίο «αντίο» στον πολυαγαπημένο τους Πήτερ Αναστασόπουλο, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο, με ένα μεγάλο «γιατί» να τους βασανίζει.

Ραγίζει καρδιές η γιαγιά του Mad Clip: «Ήταν το χρυσό μου αγόρι!»

κηδεία Mad Clip

Mad Clip ληδεία

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του τράπερ Mad Clip - Eurokinissi

Την ίδια ώρα, ερωτήματα γεννώνται για τον τρόπο που πέθανε ο αγαπημένος καλλιτέχνης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, οι βαρύτατες κακώσεις που υπέστη μετά το τροχαίο ήταν η αιτία θανάτου, ωστόσο πιθανολογείται ότι δε σκοτώθηκε ακαριαία.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αιματώματα στο στήθος του, το οποίο σημαίνει ότι ζούσε, έστω και για λίγη ώρα, αλλά ζούσε μετά το τροχαίο», ανέφερε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου μιλώντας στο Mega.

Mad Clip: Πού οφείλεται το «παράξενο» τροχαίο του 34χρονου τράπερ

Mad Clip

Mad Clip: «Έφερε πολλαπλά κατάγματα. Ο θάνατός του ήταν αναπόφευκτος»

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τράπερ έφερε πολλαπλά συντριπτικά κατάγματα, τα οποία ήταν μη αντιμετωπίσιμα, με αποτέλεσμα ο θάνατός του να ήταν αναπόφευκτος, ενώ όπως τόνισε ο ιατροδικαστής, η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη που ούτε αν φορούσε ζώνη δε θα μπορούσε να σωθεί.

Η ταχύτητα ήταν μεγάλη. Ό,τι ζώνη και να φορούσε, δε θα μπορούσε να τον σώσει.

Mad Clip: Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 34χρονου καλλιτέχνη.

Διευκρίνισε ακόμα ότι δεν έχουν ζητηθεί ιστολογικές εξετάσεις και έτσι δε θα ξεκαθαριστεί εάν ο τράπερ υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο πατέρας του 34χρονου, ο τράπερ απενεργοποιούσε τα συστήματα ασφαλείας του αυτοκινήτου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top