Καιρός: Θυελλώδεις βοριάδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Μέχρι και 9 μποφόρ στο Αιγαίο - Πόσο θα διαρκέσει η κακοκαιρία;

Η αναλυτική πρόβλεψη του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star (6/9/21)

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα, καθώς σημειώνονται θυελλώδεις βοριάδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σε πολλές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν από αύριο, Τρίτη. 

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Καιρός: Πού θα «χτυπήσουν» οι βοριάδες – Μέχρι 25 βαθμούς κελσίου το θερμόμετρο

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, οι βοριάδες οι οποίοι σήμερα, Δευτέρα, φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενισχυθούν περισσότερο, φτάνοντας τοπικά τα 9 μποφόρ και θα διατηρηθούν με αυτή την ένταση και αύριο, Τρίτη, στο μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων. Να σημειωθεί ότι η θερμοκρασία, ενώ αύριο θα έχει μέγιστη τιμή 26 με 27 βαθμούς κελσίου, την Τετάρτη θα παρουσιάσει πτώση και δε θα ξεπεράσει στα ανατολικά τα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά τμήματα τους 25 βαθμούς. 

Καιρός: Πού θα σημειωθούν βροχοπτώσεις 

Όσον αφορά τις βροχοπτώσεις, για το επόμενο διήμερο θα έχουμε τοπικές σποραδικές βροχές στα ανατολικά και τα νότια τμήματα. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν μόνο στα ανοιχτά του Ιονίου και δε θα επηρεάσουν τις υπόλοιπες περιοχές. 

Καιρός: Ισχυρές καταιγίδες στη Β. Εύβοια - Φόβοι για πλημμυρικά φαινόμενα

Παράλληλα, την Πέμπτη υπάρχει σαφής τάση πως τα φαινόμενα θα ενταθούν κυρίως στην περιοχή των Σποράδων και της Ευβοίας, καθώς επίσης και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας όπου θα έχουμε τοπικά ισχυρές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top