Σκόπελος: Ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του επειδή δεν του είπε «καλημέρα»

Το ζευγάρι πήγε για διακοπές και κατέληξε στα δικαστήρια

βία

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας σημειώθηκε στην Σκόπελο, όταν ένας 27χρονος φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια την 25χρονη σύντροφό του επειδή δεν του είπε «καλημέρα».

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όταν το ταξίδι τους πήρε άλλη τροπή. Η κοπέλα φέρεται να μην είπε «καλημέρα» στον σύντροφό της, γεγονός που πυροδότησε τον θύμο του και άρχισε να συμπεριφέρεται άσχημα στην κοπέλα.

Ο καβγάς τους φέρεται να «ξέφυγε» ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο στον δρόμο για την παραλία. Η κοπέλα κατέβηκε από το αμάξι και έφυγε μόνη της για να επιστρέψει στο δωμάτιο. Εκεί έφτασε λίγα λεπτά αργότερα και ο 27χρονος και τότε ο καβγάς έγινε ακόμα πιο έντονος. Η νεαρή ζήτησε χρήματα για να επιστρέψει στον Βόλο και στη συνέχεια σπίτι της, διακόπτοντας τις διακοπές.

Η απόφασή της αυτή φαίνεται ότι ήταν η «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι για τον 27χρονο: την έπιασε από τα μαλλιά, την χτύπησε σε σημεία του σώματος και σε έναν τοίχο του δωματίου, την εξύβρισε και της πήρε το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε.

Από τις φωνές του ζευγαριού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία βρήκε τη νεαρή κλειδωμένη στο μπάνιο. Ο 27χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αποφασίστηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης επί της αυτόφωρης διαδικασίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top