Πέτρος Φιλιππίδης: Το δύσκολο δεύτερο 24ωρο στις φυλακές Τρίπολης

Παραμένει σε κατάσταση σοκ ο ηθοποιός

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός πέρασε το δεύτερο 24ωρό του στις φυλακές της Τρίπολης, μετά την προφυλάκισή του για τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται στη φυλακή, ενώ παραμένει σε καραντίνα εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, που ισχύουν στα σωφρονιστικά ιδρύματα.

Φιλιππίδης: Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλει ότι της «όρμησε» στο καμαρίνι!

Εξάλλου, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στο Mega, προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο, καθώς και την αποπομπή κάποιων ηθοποιών από το σωματείο.

«Θα περιμένετε νέες αποκαλύψεις, γιατί το πειθαρχικό συνεχίζει τις εργασίες του. Η πρόταση είναι να αποβληθούν κάποιοι ηθοποιοί από το Σώμα, σαν μια ηθική κίνηση. Θα δούμε τον Σεπτέμβριο τι θα γίνει, πρέπει να περιμένουμε το αν θα έρθουν άλλοι άνθρωποι στο πειθαρχικό συμβούλιο» είπε, μεταξύ αλλων.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Φιλιππίδη: «Δεν είναι ημέρα χαράς για κανέναν»

Ο ίδιος τόνισε ότι υπάρχουν περιστατικά, που δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς πολλοί φοβούνται να μιλήσουν γι’ αυτά: «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν υποστεί πράγματα, που γνωρίζουν πράγματα και περιστατικά και τα λένε μόνο σε εμάς».

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ίσως υπάρξουν νέες καταγγελίες τον Σεπτέμβρη- Ψυχραιμία»

Υπενθυμίζεται ότι στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για παρόμοια αδικήματα με τον Πέτρο Φιλιππίδη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top