Παγκράτι: Στραγγάλισε τον σύζυγό της και αποκαλύφθηκε οκτώ μήνες αργότερα

Ο άνδρας είχε βρεθεί νεκρός στις 21 Νοεμβρίου 2020

Συνελήφθη χθες μια 74χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται ότι στραγγάλισε τον 82χρονο σύζυγό της μέσα στο διαμέρισμά τους στο Παγκράτι. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της 21ης Νοεμβρίου 2020. Τότε η σύζυγός του είχε υποστηρίξει ότι  ο 82χρονος, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και παιδιά, πέθανε μέσα στο σπίτι ενώ βρίσκονταν μόνος του. Όμως από τη νεκροψία – νεκροτομή διαπιστώθηκε πως ο θάνατός του επήλθε από στραγγαλισμό. Επίσης από τις έρευνες προέκυψε πως μέσα στο σπίτι υπήρχε κι άλλο άτομο. 

Έτσι από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν διαπιστώθηκε ότι δράστιδα του φόνου ήταν η 74χρονη σύζυγός του θύματος. 

Όπως αποκαλύφθηκε για να καλύψει τις κοκκινίλες από τον λαιμό και το πρόσωπο του άνδρα της, που προκλήθηκαν από τον στραγγαλισμό του, είχε βάλει κρέμα, ενώ με χλωρίνη προσπάθησε να σβήσει όλα τα ίχνη που θα πρόδιδαν την πράξη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 74χρονη, που δεν ομολόγησε την πράξη της, πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε αγωγή, την οποία διέκοψε το 2015. Παρότι οι γιατροί που την παρακολουθούσαν είπαν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν πήγαινε καλά εκείνη συνέχιζε να μην παίρνει τα φάρμακα της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος της γυναίκας εκδόθηκε ένταλμα και συνελήφθη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top