Μύκονος: 17χρονος εκβίαζε τον πατέρα 12χρονης με τις γυμνές φωτογραφίες της

Ο μαθητής Λυκείου κατηγορείται για εκβιασμό και πορνογραφία ανηλίκων

Άλλη μία υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού ανηλίκων έρχεται στο «φως», καθώς ένας 17χρονος εκβίαζε τον πατέρα 12χρονης, προκειμένου να μη δημοσιοποιήσει τις γυμνές φωτογραφίες της. 

Ο μαθητής Λυκείου συνελήφθη στο σπίτι του στη Μύκονο, μετά από καταγγελία για εκβιασμό που έκανε η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού. 

Αγρίνιο: Στη φυλακή ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να επικοινωνούσε διαδικτυακά με 12χρονη και να την έπεισε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της και βίντεο.

Στη συνέχεια, ο 17χρονος έστειλε τις φωτογραφίες της 12χρονης στον πατέρα της, ζητώντας του χρήματα προκειμένου να μην τις αναρτήσει στο διαδίκτυο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, κακουργηματικού χαρακτήρα, , ενώ κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 81χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του στη Μύκονο, επιβεβαιώθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση και εντοπίστηκαν πλήθος αρχείων, βίντεο και φωτογραφίες, όπου μεταξύ άλλων απεικονιζόταν και η 12χρονη. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.

Σύρος: Εξιχνιάστηκε και δεύτερη υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλυσε άλλη μια υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων στη Σύρο. 

Κέρκυρα: Μαθητές διακινούσαν γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών

Δράστης φαίνεται πως είναι ένας 20χρονος κάτοικος του νησιού, ο οποίος όμως δε συνελήφθη επειδή δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις αυτόφωρης διαδικασίας. Ωστόσο, Σε έρευνα που πραγματοποίησε η Αστυνομία στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Εις βάρος του 20χρονου σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, η οποία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top