Αγρίνιο: Στη φυλακή ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

Αρνήθηκε τις κατηγορίες για ασέλγεια και παιδική πορνογραφία

Σοκαρισμένη η κοινωνία του Αγρινίου με την υπόθεση βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών στο Αγρίνιο. βίντεο από το δελτίο του Star (24/6)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο που κατηγορείται για βιασμό, ασέλγεια κατά συρροή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Αγρίνιο: Ιερέας συνελήφθη για βιασμό ανηλίκου και παιδική πορνογραφία

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το agrinionews, η ανακρίτρια και η αρμόδια Εισαγγελέας έλαβαν την απόφαση μετά την απολογία του κληρικού που έγινε μέσω υπομνήματος, αφού ο ιερέας επέλεξε να μην παρουσιαστεί. Νωρίτερα είχε απορριφθεί το αίτημα του για ακύρωση της προδικασίας από το Δικαστικό συμβούλιο.

ιερέας Αγρίνιο

Ο ιερέας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, όμως δεν έπεισε τις αρμόδιες αρχές που αποφάσισαν την προφυλάκισή του μέχρι να αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έγινε γνωστή μετά την καταγγελία μιας 27χρονης κοπέλας που ανέφερε στην αστυνομία ότι η ίδια και η αδερφούλα της σε 12 και 8 ετών αντίστοιχα έπεσαν θύματα βιασμού από τον ιερέα. Μετά την καταγγελία οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, όπου εντόπισαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top