Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ο καρδιολόγος που οργάνωσε τη διαδήλωση

Ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης από το κίνημα «Ελεύθεροι Ξανά»

Ποιος είναι ο καρδιολόγος που οργανώνει διαδηλώσεις αντιεμβολιαστών / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τη στιγμή που τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα αυξάνονται καθημερινά, χθες πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στο Σύνταγμα. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους δε φορούσαν μάσκες ενώ δεν υπήρχαν ούτε αποστάσεις ασφαλείας. 

Διαμαρτυρία αρνητών του εμβολιασμού στο Σύνταγμα

Τη διαμαρτυρια κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού διοργάνωσε, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook), ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης, επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά». 

Σχετικά με το εμβόλιο, είχε γράψει σε ανάρτησή του, «μόνο και μόνο από τον αστείο τρόπο που επιβάλλει το σύστημα ένα σκεύασμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ». «Δεν κινδυνεύω στην ηλικία, στην καταστάση υγείας και από τη χαμηλή θνητότητα του ιού!».

Την ίδια στιγμή, από τις 28/6 έως και το βράδυ της Τετάρτης 14/7, κλείστηκαν 590.000 ραντεβού για εμβολιασμό. Μάλιστα ένας στους τρεις πολίτες που έκλεισαν ραντεβού, είναι από 18 έως 29 ετών. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του εμβολιασμού στο Σύνταγμα / ΙΝΤΙΜΕ

Ο καρδιολόγος δηλώνει κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού μέσω του λογαριασμού του στο Facebook και «τα βάζει» τόσο με την κυβέρνηση αλλά και την εκκλησία που προάγει τον εμβολιασμό.

«Χριστόδουλε αυτοί σε διαδέχθηκαν. Φασισμός προς κληρικούς και ΥΠΟΤΑΓΗ στην κυβερνηση απο την Ιερά Σύνοδο» έγραψε αναφερόμενος στη στάση της εκκλησίας να υποστηρίξει τον εμβολιασμό στην Ελλάδα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του εμβολιασμού στο Σύνταγμα / ΙΝΤΙΜΕ

Σχετικά με τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ο Φαίδων Βόβολης έγραψε: «ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ».

Ο επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Ξανά», Φαίδων Βόβολης / ΙΝΤΙΜΕ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top