Γλυκά Νερά: Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν τη δολοφονία

Νέα στοιχεία και καταθέσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7/21

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης τίμησαν τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε κατά την ομιλία του τους Αξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για τις άοκνες προσπάθειες, την εμμονή και την αφοσίωση στο να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να φέρουν ενώπιον της Δικαιοσύνης τον δράστη αυτού του εγκλήματος, που όπως είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία, δηλώνοντα:

Σας είμαι ευγνώμων. Δηλώνω ενθουσιασμένος και πραγματικά πολύ χαρούμενος που προΐσταμαι της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έχει τέτοιου είδους στελέχη, τέτοιους ανθρώπους, αφοσιωμένους στο καθήκον τους, με τόσο μεγάλη γνώση και ταυτόχρονα μεγάλη συνείδηση, υψηλή συνείδηση αποστολής που δύσκολα βρίσκεις στον δημόσιο τομέα.

Τέλος, ο κ. Υπουργός και ο κ. Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έδωσαν τιμητικό έπαινο σε όλους τους Αξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που εργάστηκαν νυχθημερόν εξιχνίαση της υπόθεσης.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν θα γιόρταζε τα γενέθλιά της χθες

Κάθε χρόνο στις 12 Ιουλίου η Καρολάιν γιόρταζε τα γενέθλιά της με τους αγαπημένους και τους φίλους της. Φέτος η 20χρονη μητέρα δεν κατάφερε να τα χαρεί, αφού ο άνδρας της δύο μήνες πριν της αφαίρεσε τη ζωή, όπως ομολόγησε ο ίδιος.

Τα μηνύματα στα social media της κοπέλας από πλήθος κόσμου και φίλων συγκινούν: «Χρόνια αιώνια και αγγελικά αγαπημένη μας. Σήμερα θα γιόρταζες τα γενέθλια σου», «Χρόνια πολλά στον παράδεισο ψυχούλα μου» είναι μερικά από τα μηνύματα.

Γλυκά Νερά Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία αναμένονται τις επόμενες ώρες 

Ο τραπεζικός λογαριασμός, το κινητό τηλέφωνο και οι επαφές, αλλά και τα ταξίδια του 33χρονου πιλότου έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αρχών. Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα από την άρση του τραπεζικού λογαριασμού και του κινητού του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου που αναμένεται να ρίξουν περισσότερ «φως» στα κίνητρα της δολοφονίας.

Γλυκά Νερά: Οι επαφές και τα ταξίδια του πιλότου «δείχνουν» τα κίνητρά του

Επίσης, αναμένεται να διευκρινιστεί και ο χρόνος αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, στοιχείο που θα «μαρτυρήσει» εάν ο συζυγοκτόνος είχε προμελετήσει το έγκλημα ή ήταν εν βρασμώ, όπως είχε ισχυριστεί ο ίδιος στην απολογία του.

Στις 16 Ιουλίου η υπόθεση των Γλυκών Νερών μπαίνει σε νέα τροχιά με νέο κύκλο καταθέσεων από μάρτυρες «κλειδιά». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν θα κληθεί για συμπληρωματική απολογία. Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει και η σύμβουλος ψυχικής υγείας του 20χρονου θύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top