Φωτιά στα Στύρα Ευβοίας: Μήνυμα από το 112 – «Απομακρυνθείτε αμέσως»

Εκκενώνεται το Νημποριό

Συναγερμός για τις φωτιές σε Στύρα Ευβοίας και Βαρνάβα. βίντεο: κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star / κεντρική φωτογραφία evima.gr

Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στην περιοχή Νέα Στύρα Ευβοίας.

Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία καίει ανεξέλεγκτη σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, με τους δυνατούς ανέμους που πνεόυν στην περιοχή να δυσχαιρένουν την κατάσταση. Νωρίτερα, δόθηκε εντολή για εκκένωση του οικισμού Νημποριό. Μάλιστα, πριν από λίγο οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν και μήνυμα από το 112 που τους προειδοποιεί να απομακρυνθούν από την περιοχή Νημποριό προς Μαρμάρι – Κάρυστο.

«Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή Νημποριού Εύβοιας απομακρυνθείτε τώρα προς Μαρμάρι – Κάρυστο για προληπτικούς λόγους. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή», αναφέρεται στο μήνυμα.

μήνυμα 112 - φωτιά Εύβοια

Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχειρούν 64 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 23 οχήματα, 5 Ε/Π (1 συντονιστικό, 1 Ε.Σ.) και 5 Α/Φ (4 CL ΚΑΙ ΤΟ BERIEV-200), ενώ μεγάλη είναι και η συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top