Πανελλήνιες 2021: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των υποψήφιων

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία περισσότερων από 100.000 υποψηφίων που διεκδικούν μια θέση στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας. 

Οι βαθμολογίες αναρτήθηκαν σε όλα τα γενικά και επαγγελματικά λύκεια της Ελλάδας. Στις καταστάσεις αναγράφεται μόνο ο κωδικός κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι το όνομά του. 

Πανελλήνιες 2021: Σε ποιες σχολές αναμένεται αύξηση των βάσεων

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τις βαθμολογίεςτους και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης για πρώτη φορά φέτος οι υποψήφιοι μπορούσαν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το είχαν ήδη αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.

Επισημαίνεται ότι το νέο κανάλι της ενημέρωσης μέσω κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στις σχολικές μονάδες.

Κατά την ημέρα λειτουργίας των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για την ανάρτηση της βαθμολογίας οι υποψήφιοι που δεν έχουν αποκτήσει κωδικό ασφαλείας (password) για το Μηχανογραφικό Δελτίο, θα μπορούν να ζητήσουν να τους αποδοθεί.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top