Χαϊδάρι: Προφυλακιστέος ο άντρας που εξέδιδε τη 17χρονη

Τι φέρεται να υποστήριξε ο 57χρονος

Σοκάρει η περιγραφή της 17χρονης για τις στιγμές φρίκης που βίωσε στα χέρια του 57χρονου που την εξέδιδε- ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου ειδήσεων Star στις 7/7

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 57χρονος κατηγορούμενος για την αρπαγή και τη σωματεμπορία 17χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί στις αρχές Ιουνίου, από την περιοχή του Χαϊδαρίου.

Χαϊδάρι: Εντοπίστηκε 17χρονη που είχε εξαφανιστεί - Την εξέδιδε 55χρονος

Ο 57χρονος αρνήθηκε ότι άρπαξε και εξέδιδε με τη βία το 17χρονο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες. Φέρεται να ανέφερε ότι η κοπέλα του δήλωσε ότι είναι 20 ετών και μάλιστα πως του έδειξε και πλαστή ταυτότητα με την ψεύδη ηλικία.

Χαϊδάρι: Σοκάρουν τα όσα είπε η 17χρονη για τον 56χρονο που την εξέδιδε

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, η ίδια η κοπέλα του ζήτησε να εκδίδεται κατόπιν αμοιβής. Η ίδια φέρεται να το έσκασε από το Σπιτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» όπου φιλοξενούταν στο Χαϊδάρι.

Χαϊδάρι: Ποινική δίωξη στον 57χρονο που εξέδιδε την 17χρονη

Στις 3 Ιουνίου το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στις Αρχές. Οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν μέσω αγγελίας την 17χρονη, έκλεισαν ραντεβού ως πελάτες σε ξενοδοχείο της Αγίας Παρασκευής, όπου την εξέδιδε, και στη συνέχεια έπιασαν επ΄αυτοφώρω τον 57χρονο, τον οποίο και συνέλαβαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top