Χαϊδάρι: Εντοπίστηκε 17χρονη που είχε εξαφανιστεί - Την εξέδιδε 55χρονος

Πώς έφτασαν στα ίχνη του οι αστυνομικοί

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση εξαφάνισης μιας 17χρονης κοπέλας από το Χαϊδάρι, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 3 Ιουνίου του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την εξαφάνισή της κρυβόταν κύκλωμα σωματεμπορίας. Το κορίτσι εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας 55χρονος αλβανικής καταγωγής. Ο άνδρας φέρεται να άρπαξε την ανήλικη κοπέλα και στη συνέχεια την εξέδιδε, κλείνοντάς της «ροζ» ραντεβού σε ξενοδοχείο στην Αγία Παρασκευή. Οι άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν αγγελία με τη φωτογραφία της κοπέλας, έκλεισαν ραντεβού ως πελάτες και έπιασαν επ΄αυτοφώρω τον 55χρονο τον οποίο και συνέλαβαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μαζί με τον 55χρονο συνελήφθη και ένας Ελληνας ο οποίος διαχειρίζονταν την ιστοσελίδα με τις ροζ αγγελίες, καθώς και μια γυναίκα που έκλεινε από το τηλέφωνο τα ραντεβού με τους πελάτες.

Η 17χρονη, για την εξαφάνιση της οποίας είχε εκδώσει ανακοίνωση και το «Χαμόγελο του Παιδιού», βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και παρακολουθείται από ψυχολόγους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top