Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Προσπαθώ να αποδεχθώ την εικόνα μου»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την επίθεση με βιτριόλι έναν χρόνο μετά

Όπλα και ενέσεις με αέρα από τη μέρα της επίθεσης με το βιτριόλι μέχρι τη σύλληψή της έψαχνε η δράστης, σύμφωνα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

«Η επίθεση, που δέχθηκα, ξέρω πως έχει στιγματίσει για όλη την υπόλοιπη ζωή μου», αναφέρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου 2020, την ώρα που πήγαινε στην εργασία της.

«Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί μου έλεγαν πως δεν πρόκειται για αγώνα 100 μέτρων αλλά για μαραθώνιο. Η αποκατάσταση είναι ένας δρόμος μακρύς που πρέπει να βρίσκω συνεχώς αντοχές για να τερματίσω. Κάποια στιγμή μαθαίνεις αναγκαστικά να ζεις με τον πόνο», αναφέρει η άτυχη 35χρονη.

Επίθεση με βιτριόλι: «Το ένα αφτί της Ιωάννας έχει εξαφανιστεί»

Όπως λέει, κάθε πρωί πρέπει να βρίσκει τη δύναμη να αντέχει την επίπονη διαδικασία της αποκατάστασης.

Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί η 36χρονη

«Στόχος μου είναι να κερδίσω ξανά τη ζωή και το χαμόγελό μου», υπογραμμίζει, σημειώνοντας πως ακόμη προσπαθεί να αποδεχθεί την εικόνα της.

Επίθεση με Βιτριόλι: Όπλα και ενέσεις με αέρα έψαχνε η 36χρονη στο ίντερνετ

Η 35χρονη κοπέλα σημειώνει πως θέλει δύο πράγματα: να ξαναστήσει τη ζωή της, αλλά και να μάθει ότι «η γυναίκα που είναι υπεύθυνη για την κατάσταση μου, δεν θα κάνει άλλο κακό είτε σε εμένα είτε σε άλλον. Αυτό προϋποθέτει πως η ποινή που θα της επιβληθεί και τα χρόνια φυλάκισης που θα εκτίσει, θα λειτουργήσουν σωφρονιστικά».

Η Ιωάννα δήλωσε συγκλονισμένη από την επίθεση με βιτριόλι εναντίον των ιερέων στη Μονή Πετράκη.

Επίθεση με βιτριόλι: Το ξέσπασμα της Ιωάννας για τη Μονή Πετράκη

«Με κάνει να συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό είναι να θέσουμε τις υποδομές, ώστε να υπάρξει αυστηροποίηση ως προς την προμήθεια και τη χρήση τέτοιων επικίνδυνων ουσιών», υπογραμμίζει.

Μονή Πετράκη: Στο Δρομοκαΐτειο ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top