Μονή Πετράκη: Στο Δρομοκαΐτειο ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι

Διατάχθηκε ο εγκλεισμός του - «Ήθελα να τους τιμωρήσω», είπε

Στο Δρομοκαΐτειο οδηγείται ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε Μητροπολίτες στη Μονή Πετράλη - βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Μετά από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο ιερέας που επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη διετάχθη ο εγκλεισμός του στο Δρομοκαΐτειο. 

Μονή Πετράκη: Τα πρώτα λόγια του ιερέα με το βιτριόλι στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος δεν ήταν σε καλή κατάσταση και έλεγε διαρκώς ότι θέλει να τους τιμωρήσει:  «Ήθελα να τους τιμωρήσω για την προηγουμένη απόφαση που έβγαλαν για μένα, ήταν άδικη. Η δεύτερη απόφαση ήταν στημένη».

Σημειώνεται ότι πάνω του βρέθηκαν 16 ναρκωτικά χάπια, για τα οποία εξετάζεται αν είχε συνταγή. Σε αντίθετη περίπτωση σε βάρος του θα σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Μονή Πετράκη

Νωρίτερα ο δικηγόρος του, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, είχε αναφέρει έξω από τα δικαστήρια ότι ο εντολέας είναι ψυχικά ασθενής κι έχει διαταραγμένη ψυχική υγεία από το 2015, ενώ όπως είπε σκόπευε να ζητήσει από την Εισαγγελία ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ο ιερέας αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω έλεγχο για να διαπιστωθεί εάν πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα και δε θα οδηγηθεί στον  εισαγγελέα. 

Μονή Πετράκη βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη: Ο ιερέας αγόρασε το καυστικό υγρό από το διαδίκτυο

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ιερέα ανέφερε ότι ο εντολέας του τον ενημέρωσε ότι τη «χημική ουσία» έναντι 40 ευρώ από το διαδίκτυο και ότι δεν γνώριζε αν είναι επικίνδυνο. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως το καυστικό υγρό που έβαλε σε δύο δίλιτρα μπουκάλια το είχε αναμείξει με υγρά μπαταρίας και ακουαφόρτε.

Τόνισε, επίσης, ότι είναι ψυχιατρικά ασθενής, ότι πριν από ενάμιση μήνα επιχείρησε να αυτοκτονήσει και ότι παίρνει βαριά καταθλιπτικά φάρμακα, ενώ επεσήμανε πως εάν ο εντολέας του ψεύδεται ο ίδιος θα παραιτηθεί από την υπεράσπισή του.

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος του ιερέα που επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη. Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top