Μονή Πετράκη: Τα πρώτα λόγια του ιερέα με το βιτριόλι στους αστυνομικούς

Είχε συλληφθεί με ναρκωτικά το 2018

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας για την επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Σοκ στη Μονή Πετράκη: Ιερέας έριξε βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες

Ο ιερέας, ο οποίος μετέφερε σε μπουκαλάκι το καυστικό υγρό και στη συνέχεια το πέταξε σε μητροπολίτες και αστυνομικό, συνελήφθη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης φέρεται να είπε «τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσε το Συνοδικό Δικαστήριο».

Ιερέας πέταξε βιτριόλι σε Μητροπολίτες / Eurokinissi

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν άδικη και ότι θεωρεί σκευωρία την υπόθεση με τα ναρκωτικά για την οποία κατηγορείται.

Είχε συλληφθεί με ναρκωτικά το 2018

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιερέας απασχολεί τις Αρχές. Τον Ιούνιο του 2018 ο 37χρονος είχε συλληφθεί για ποσότητα κοκαΐνης που έκρυβε κάτω από το ράσο του.

Σοκ στη Μονή Πετράκη από την επίθεση με καυστικό υγρό / Eurokinissi

Τότε είχε υποστηρίξει πως επρόκειτο για μια στιγμή αδυναμίας. Του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Αργότερα, ενεπλάκη σε «επεισοδιακή» λειτουργία σε χωριό της Βέροιας, όταν λογομάχησε με ενορίτες που τον κατηγορούσαν για οικονομικές παρατυπίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top