Επίθεση με βιτριόλι: Το ξέσπασμα της Ιωάννας για τη Μονή Πετράκη

«Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας» έγραψε στο facebook

Σοκ έχει προκαλέσει το πρωτοφανές περιστατικό στον χώρο της Εκκλησίας, με την επίθεση ιερέα σε Μητροπολίτες εκτοξεύοντας εναντίον τους καυστικό υγρό, κατά τη διάρκεια Συνοδικού δικαστήριο στη Μονή Πετράκη. Με αφορμή αυτή την επίθεση, η Ιωάννα που είχε πέσει θύμα επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, πριν από έναν περίπου χρόνο, ξεσπά. Η 34χρονη εξέφρασε την αγανάκτησή της, μέσω αναρτήσεων της στα social media. 

Το περιοδικό Ok! είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι 

Το περιοδικό Ok! είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας μετά την επίθεση με βιτριόλι  

Επίθεση σε Μητροπολίτες: «Μας ράντισε με δύο λίτρα καυστικό υγρό»

«Έναν χρόνο μετά… δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες», έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook η Ιωάννα. 

Σε δεύτερη ανάρτησή της σημείωσε: «Έναν χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές. Γιατί πιστεύουν ότι δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει;». 

Η Ιωάννα που έχει υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις μετά την επίθεση που δέχτηκε από βιτριόλι που της πέταξε 35χρονη, κατέληξε λέγοντας: «Το μόνο που έχει αλλάξει έναν χρόνο μετά είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού, μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top