Γλυκά Νερά: «Ούτε εγώ ούτε η Καρολάιν πήγαμε στη Σούδα τον τελευταίο χρόνο»

Νέες δηλώσεις του καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν επιχειρεί μέσα από τη φυλακή να δικαιολογήσει τις κινήσεις του πριν και μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Στο σπίτι της Καρολάιν η μικρή Λυδία - Έφτασε στην Αλόννησο

Μετά την απόφαση για την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας από τη μητέρα της άτυχης γυναίκας του, δίνει τις δικές του απαντήσεις στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Φωτογραφία από τον γάμο του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου με την άτυχη Καρολάιν, στην Πορτογαλία

Φωτογραφία από τον γάμο του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου με την άτυχη Καρολάιν, στην Πορτογαλία

«Αυτό που θέλω μετά από όσα έχω διαπράξει, είναι το καλό του παιδιού. Ξέρω ότι η Λυδία θα μεγαλώσει με τον σωστό τρόπο κοντά στη γιαγιά της, τη μητέρα της Καρολάιν. Για μένα ο χρόνος έχει σταματήσει στις 11 Μαΐου. Δεν πρόκειται να διεκδικήσω καμία γονική μέριμνα, δεν πρόκειται να κάνω καμία νομική ενέργεια για το παιδί. Θα συνεργαστώ απόλυτα σε οτιδήποτε αφορά στο καλό του» υποστήριξε ο συζυγοκτόνος μέσα από τη φυλακή.

Ακόμη, προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τα έξοδα της κηδείας της Καρολάιν και το ταξίδι στη Σούδα.

Γλυκά Νερά: «Στην κηδεία δεν πλησίασε το φέρετρο της Καρολάιν»

«Ακούω πολλές ανακρίβειες για συγκεκριμένα θέματα. Τα έξοδα της κηδείας τα πλήρωσα εγώ και υπάρχουν και οι αποδείξεις. Σε ό,τι αφορά στο ταξίδι στη Σούδα, δεν έχουμε πάει ούτε εγώ ούτε η Καρολάιν τον τελευταίο χρόνο. Μιλάνε για ένα ημερολόγιο της Καρολάιν, για το οποίο διαψεύδω ότι υπάρχει. Το οικόπεδο είχε αγοραστεί με χρήματα που έβαλαν και οι δύο οικογένειες» σημειώνει ο κατηγορούμενος πιλότος.

Γλυκά Νερά: Υποψίες για ύπαρξη συνεργού - Μυστήριο με το σπίτι στη Σούδα

Στη δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο του Star, ο δράστης διαψεύδει το ταξίδι στη Σούδα. Γνωρίζει όμως αν η Καρολάιν είχε πάει στη Σούδα με φίλο του; «Ουδέποτε έχει πάει ο ίδιος και σε ό,τι αφορά οποιεσδήποτε άλλες φήμες κυκλοφόρησαν, είναι ανυπόστατες» σημείωσε ο συνήγορος του πιλότου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Γλυκά Νερά: Νέα μήνυση εις βάρος της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος διαψεύδει και τις καταγγελίες της συμβούλου ψυχικής υγείας ότι την είχε επισκεφθεί 17 ημέρες μετά το έγκλημα, σε μια προσπάθεια του να εκμαιεύσει πληροφορίες για το τι κατέθεσε στην αστυνομία. «Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όλα αυτά που έχουν ακουστεί» υπογράμμισε ο συνήγορος του πιλότου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top