Νίκος Σεργιανόπουλος: Ο δολοφόνος του σκότωσε συγκρατούμενό του

«Ξαναχτύπησε» ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου μέσα στις φυλακές

Τον συγκρατούμενό του φέρεται να σκότωσε χθες Σάββατο, ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου στις φυλακές Αγιάς των Χανίων στην Κρήτη.

Νίκος Σεργιανόπουλος: 12 χρόνια από τη δολοφονία του

Συγκεκριμένα, η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε δυο κρατουμένους με καταγωγή από τη Γεωργία, με τον έναν από αυτούς να τραυματίζει θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο τον συγκρατούμενο του.

Νίκος Σεργιανόπουλος

Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του κρατουμένου στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του ανάνηψη δυστυχώς όμως για τον κρατούμενο ήταν ήδη αργά καθώς το τραύμα που είχε δεχτεί ήταν μοιραίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του εγκλήματος είναι ο δράστης της δολοφονίας του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, το 2008.

Μάλιστα ο δράστης είχε καταδικαστεί με ισόβια, ωστόσο με τη συμπλήρωση 16 ετών, (σε 2.5 χρόνια από τώρα) θα μπορούσε να καταθέσει αίτηση για υφ' όρων απόλυση (αποφυλάκιση).

Δολοφονία Σεργιανόπουλου: Τον σκότωσε με 21 μαχαιριές

Δολοφονία Σεργιανόπουλου: «Αυτομαστιγωνόταν. Δεν αποδεχόταν τον εαυτό του»

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος είχε δολοφονηθεί με 21 μαχαιριές στις 3 Ιουνίου 2008 στο σπίτι του στο Παγκράτι. Πενήντα μια ημέρες μετά τη δολοφονία, η ασφάλεια κατόρθωσε να εξιχνιάσει το έγκλημα και να συλλάβει τον δράστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top