Ζάκυνθος: Παραδόθηκε ο εφοπλιστής που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία

Κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη

Ο εφοπλιστής είχε κληθεί για κατάθεση. Ποια η διαδρομή του φουσκωτού. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 9/6

Παραδόθηκε πριν λίγη ώρα στην αστυνομία Ζακύνθου ο εφοπλιστής που κατηγορείται για συνέργεια στη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη.

Ζάκυνθος: Ο εφοπλιστής είχε καταθέσει στις αρχές- Ο διάλογος των εκτελεστών

Σύμφωνα με το imerazante.gr, ο γνωστός εφοπλιστής έφτασε στο αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου μαζί με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Χριστίνας πέρυσι το καλοκαίρι.

σύζυγος επιχειρηματία Ζάκυνθος

Η άτυχη Χριστίνα εκτελέστηκε τον Ιούνιο του 2020.

Ο εφοπλιστής ήταν μεταξύ των ατόμων που αναφέρονταν στην πολυσέλιδη δικογραφία, καθώς το σκάφος του φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες ως μέσο διαφυγής.

Με βάση το ένταλμα ο εφοπλιστής κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε μέσω του δικηγόρου του την εμπλοκή του στην υπόθεση. 

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 9/6, ο γνωστός εφοπλιστής φέρεται κλήθηκε σαν μάρτυρας όταν βρέθηκε τα σκάφος του και αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να το πουλήσει και ότι αυτός που πήρε το σκάφος ήταν ενδιαφερόμενος το οποίο το είχε δει σε αγγελία και το είχε πάρει για δοκιμή. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top