Ζάκυνθος: Ο εφοπλιστής είχε καταθέσει στις αρχές- Ο διάλογος των εκτελεστών

Ποια είναι η 27χρονη τσιλιαδόρος

Ο εφοπλιστής είχε κληθεί για κατάθεση. Ποια η διαδρομή του φουσκωτού. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Ντίνου Κορφιάτη στη Ζάκυνθο πριν από έναν χρόνο. Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται εκτός των επτά ατόμων που έχουν ήδη προσαχθεί ένας γνωστός εφοπλιστής αλλά και μια 27χρονη γυναίκα που εκτελούσε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Δολοφονία Ζάκυνθος: Άφαντος ο εφοπλιστής - Τι απαντά μέσω του δικηγόρου του

Ο γνωστός εφοπλιστής αρνείται μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια την εμπλοκή του στην υπόθεση, ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, κλήθηκε σαν μάρτυρας όταν βρέθηκε τα σκάφος του. Αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να το πουλήσει και ότι αυτός που πήρε το σκάφος ήταν ενδιαφερόμενος το οποίο το είχε δει σε αγγελία και το είχε πάρει για δοκιμή. 

Δολοφονία Ζάκυνθος: Το «βαθύ λαρύγγι» οδήγησε στην εξιχνίαση

Δολοφονία Ζάκυνθος: Η διαδρομή του φουσκωτού 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου του Star, στο σκάφος βρέθηκε γενετικό υλικό του ανθρώπου που το καθάρισε.

Από το Ψυχικό που είναι το σπίτι του γνωστού εφοπλιστή το μετέφεραν στη Σκαφίδια Ηλείας με αυτοκίνητο, ενώ δεν πέρασαν από την Εθνική Οδό για να μην τον καταγράψουν οι κάμερες.

Στις 09/06 μετέφεραν το σκάφος στο λιμανάκι του Πόρτο Ρώμα στο Βασιλικό Ζακύνθου. Μετα την δολοφονία έφυγαν από τη Ζάκυνθο για Πελοπόννησο.

Δολοφονία Ζάκυνθος: Ποια είναι η 27χρονη τσιλιαδόρος

Οι αρχές αναζητούν και μια 27χρονη γυναίκα που φέρεται να εκτελούσε τον ρόλο του τσιλιαδόρου στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Χριστίνας στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έμαθε την καθημερινότητα του θύματος και την παρακολουθούσε με το αυτοκίνητό της, ενώ πιστεύεται ότι δύσκολα θα κινούσε υποψίες αφού ήταν γυναίκα.

Δολοφονία Ζάκυνθος: Οι διάλογοι που «καίνε» τους κατηγορούμενους

Οι διάλογοι που «καίνε» τους κατηγορούμενους. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι των εκτελεστών που απέτυχαν να δολοφονήσουν τον επιχειρηματία Κορφιάτη και δολοφόνησαν την άτυχη σύζυγό του χωρίς να φταίει.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η συνομιλία των δυο εκτελεστών έγινε μπροστά σε άντρα που τους παρέλαβε από το λιμάνι  με αυτοκίνητο μετά το έγκλημα.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος με τα αρχικά Σ.Π. άκουσε από τις ειδήσεις για τη δολοφονία και ήταν έξαλλος, όπως είπε στον σωματοφύλακα με τα αρχικά Π.Α.: 

- Σ.Π.:  Μόνο την π..... σκότωσες;

- Π.Α. : Ναι μ.... ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του. Έχεις ιδέα από 45άρι πως τρυπάει; Επειδή έχεις μη μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δε θα γλιτώσει.

Στη συνέχεια ο Σ.Π. είπε ότι πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, όπου θα πήγαιναν τον τραυματία ξενοδόχο για να τον τελειώσουν αν ήταν ακόμα ζωντανός. Ο σωματοφύλακας επέμενε ότι θα πέθαινε γιατί σίγουρα τον είχε πετύχει: 

Σ.Π.: Στον μπάτσο να δω τι θα πούμε. Εγώ θα πω ότι έφταιγες εσύ. 

Ο μάρτυρας που κατέθεσε στις αρχές τον διάλογο ειναι και ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης. Αναφέρει μάλιστα ότι οι δυο άντρες σε απόμερο μέρος πέταξαν ρούχα και κινητά, αποκαλύπτοντας ποιος ειναι ο ηθικός αυτουργός.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top