Γλυκά Νερά: Ο πατέρας του πιλότου «σπάει» τη σιωπή του - «Έχασα δύο παιδιά»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ομολογία - Τι θα γίνει με το μωρό της Καρολάιν

Τι είπε ο πατέρας του 32χρονου πιλότου. Πηγή/βίντεο: T-live - Alpha

Σχεδόν πέντε ημέρες μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου ότι αυτός ήταν εκείνος που σκότωσε την άτυχη Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ο πατέρας του «σπάει» τη σιωπή του και μιλάει για τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Γλυκά Νερά: Γιατί ο πιλότος άφησε το μωρό πάνω στο άψυχο σώμα της Καρολάιν

Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή T-live στον Alpha, ο πατέρας του πιλότου αναφέρθηκε κυρίως στην εγγονή του, τη μικρή Λυδία που παραμένει μαζί με τον ίδιο και τη σύζυγό του μετά τις μοιραίες αποκαλύψεις.

Γλυκά Νερά: Η τελευταία φωτογραφία στο κινητό της Καρολάιν πριν δολοφονηθεί

Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ως πατέρας αυτή τη στιγμή, έχω χάσει δύο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα.

Γλυκά Νερά - μωρό Καρολάιν

Σημειώνεται ότι το προσεχές διάστημα ο εισαγγελέας Ανηλίκων αναμένεται να αποφασίσει για το ποιος θα έχει την επιμέλεια του μωρού που βρέθηκε στη σκηνή του εγκλήματος και τοποθετήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα του πάνω στο άψυχο σώμα της μητέρας του.

Γλυκά Νερά μωρό

Ο 32χρονος πιλότος από την πλευρά του έχει υποστηρίξει μέσα από τις φυλακές ότι θα ήθελε και οι δύο οικογένειες, οι γονείς του και οι γονείς της Καρολάιν, να αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια της κόρης του και αναμένεται να ζητήσει μέσω των δικηγόρων του συνεπιμέλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο οικογένειες πριν τη στυγερή συζυγοκτονία είχαν πολύ καλές σχέσεις, ενώ ο αδερφός του Μπάμπη βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας της Καρολάιν στην Αλόννησο μετά την τραγική ομολογία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή T-live στον Alpha.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top