Απεργία: Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί που εμπλέκονται στις Πανελλήνιες

Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ λόγω των εξετάσεων

Δείτε το ρεπορτάζ του Γιώργου Παππού στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Εξαιρούνται οι εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από την απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 16 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Απεργία: Χωρίς μετρό αύριο η Αθήνα - Πώς θα κινηθούν λεωφορεία και τρόλεϊ

Από την απεργία εξαιρούνται και οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων.

Νωρίτερα, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή στην ΑΔΕΔΥ για την 24ωρη απεργία. Όπως τόνισε η υπουργός, η συγκεκριμένη κινητοποίηση μπορεί να θέσει ανυπέρβλητα εμπόδια στην απρόσκοπτη συμμετοχή των υποψηφίων στις Πανελλήνιες και την ομαλή διενέργειά τους.

Κεραμέως: Κατεπείγουσα αγωγή κατά ΑΔΕΔΥ για την απεργία της Τετάρτης

Αυτή την ώρα, συζητείται στην Ευελπίδων στο κτίριο 5 κατεπείγουσα προσφυγή του υπουργείου Παιδείας κατά της ΑΔΕΔΥ για την απεργία καθώς προκαλεί προβλήματα στη διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ αύριο

Χωρίς μετρό θα μείνει αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα «τραβούν» χειρόφρενο αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Ωστόσο αλλαγές έγιναν στα δρομολόγια τραμ και ηλεκτρικού προκειμένου να διευκολυνθούν οι συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Έτσι τραμ και ηλεκτρικός θα κινηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί. Από τις 10 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας δε θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια. 

Σε στάση εργασίας από τις 13:00 έως τις 17:00 προχωρούν τελικά οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τρόλεϊ.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top