Πανελλήνιες 2021 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα στα Νέα Ελληνικά

Απαιτητικά και για καλά προετοιμασμένους τα θέματα που έπεσαν σήμερα

Δείτε το ρεπορτάζ της Χριστίνας Καλοκύρη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Ξεκίνησαν σήμερα, Τρίτη 15 Ιουνίου, οι πανελλήνιες εξετάσεις και για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι εξετάστηκαν στα Νέα Ελληνικά.

Πανελλήνιες 2021: Στα Νέα Ελληνικά εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πριν από λίγο έγιναν γνωστά τα θέματα που έπεσαν στις εξετάσεις. Τα θέματα δόθηκαν στους μαθητές λίγο μετά τις 8:30 και είχαν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να τα λύσουν.

Το πρώτο θέμα που έπρεπε να αναπτύξουν αφορούσε τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα ήταν ένα άρθρο με τίτλο «Αιχμάλωτοι της… επιτυχίας» που είχε δημοσιευτεί στις 3 Ιουνίου στην ηλεκτρονική έκδοση ημερήσιας εφημερίδας και αναφερόταν σε μια 23χρονη Γιαπωνέζα τενίστρια.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι έπρεπε να απαντήσουν σε ερωτήσεις πάνω στο ποίημα του Νίκου Μοσχοβάκου «Τελευταία κούρσα».

Το star.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΣΠΟΥΔΗ» σας παρουσιάζουν τα θέματα στο μάθημα των Νέων Ελληνικών

Θέματα Νέων Ελληνικών - ΕΠΑΛ 

Πώς ήταν τα θέματα που έπεσαν στα Νέα Ελληνικά στα ΕΠΑΛ

Σύμφωνα με την εκπαιδευτική ομάδα του φροντιστηριακού οργανισμού «Σπουδή», με τον οποία συνεργάζεται το star.gr τα σημερινά θέματα, στο μάθημα των Νέων Ελληνικών, των Ημερήσιων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων χαρακτηρίζονται απαιτητικά και για πολύ καλά προετοιμασμένους υποψήφιους. Αναφέρονται σε ένα επίκαιρο θέμα στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του αλλά και στα προσόντα που πρέπει να διαθέτει για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του αθλητισμού.

Διακρίνονταν από σαφήνεια και ευστοχία στη διατύπωση αλλά παρόλα αυτά απαιτούσαν πολύ καλό έλεγχο και αφομοίωση της εξεταστέας ύλης καθώς και ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση την ώρα της εξέτασης ώστε να επιτευχθεί η πληρότητα των απαντήσεων.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top