Πανελλήνιες 2021: Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του υπουργείου Παιδείας

Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κοινό, σε δικηγόρους και επισκέπτες

Πρεμιέρα σήμερα για τους υποψήφιους των πανελληνίων 2021 με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας- ρεπορτάζ Μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Star

Απαγόρευση της εισόδου του κοινού, των δικηγόρων και των επισκεπτών στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας, προβλέπεται κατά την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων 2021, δηλαδή από τις 14/6 έως και τις 28/6, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββάτων.

Πανελλήνιες 2021: Βατά τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα

Παράλληλα δε θα επιτρέπεται, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, η διέλευση από την πτέρυγα Δ του ισογείου όσων υπαλλήλων δεν εργάζονται εκεί (πρόκειται για την αριστερή πτέρυγα από την κεντρική είσοδο του Υπουργείου).

Πανελλήνιες 2021: Όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Δε θα επιτρέπεται ούτε η αποχώρηση των υπαλλήλων του Υπουργείου πριν τις 11:00 π.μ

Πανελλήνιες 2021: Σε ποιες περιπτώσεις και πότε επιτρέπεται η είσοδος στο υπουργείο Παιδείας

Για επείγουσες υποθέσεις θα επιτρέπεται η είσοδος σε δικηγόρους αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού μετά τις 11:00 π.μ.. Η είσοδος των ταχυμεταφορέων θα επιτρέπεται μόνο προς το Κεντρικό Πρωτόκολλο του ΥΠΑΙΘ μετά τις 11:00π.μ.. Όσον αφορά στην τροφοδοσία των κυλικείων, θα πραγματοποιείται μεταξύ 12:00μ.μ. και 18:00μ.μ.

Επισημαίνεται τέλος ότι έως και τις 13/7, δηλαδή έως και το τέλος των πανελλαδικών εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων, η κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων «Jacqueline de Romilly» του ΥΠΑΙΘ διατίθεται για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων (πανελλαδικές εξετάσεις και εξετάσεις ΚΠΓ).

Για οποιαδήποτε παρέκκλιση από όλα τα παραπάνω, αλλά και για κάθε ενδεχόμενη δραστηριότητα που πρόκειται να λάβει χώρα, κατά το συγκεκριμένο αυτό χρονικό διάστημα, απαιτείται ειδική άδεια από το γραφείο της Υπουργού, επισημαίνεται από το υπουργείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top