Ντουμπάι: Έλληνες ξεφαντώνουν σε πάρτι με προνόμια για εμβολιασμένους

Τι αναφέρουν στο Star

Οι Έλληνες μπορεί να μην ξεφαντώνουν με μουσική στη χώρα μας, το κάνουν όμως στο εξωτερικό. Πάνω από 200 συμπατριώτες μας έκαναν πάρτι στο Ντουμπάι με μουσική και άφθονο κέφι. 

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική παρέμβαση για τα κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ

Το ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης στο Εμιράτο, έχει εκτιναχθεί με τις ελευθερίες να αυξάνονται διαρκώς για όσους έχουν ολοκληρώσει και τις δύο δόσεις.  

Η Άντζελα Παντελή, διοργανώτρια  και Dj μιλώντας στο Star είπε: «Aφού η κυβέρνηση εδώ επιτρέπει πλέον τις συγκεντρώσεις το κάναμε την προηγουμένη Παρασκευή με πολύ μεγάλη επιτυχία ήμασταν δυστυχώς μόνο 200 άτομα γιατί η χωρητικότητα του μαγαζιού τόσο επέτρεπε. Η πληρότητα εδώ είναι μέχρι 70%».

Η νυχτερινή ζωή ξαναζωντανεύει στο Ντουμπάϊ των πεντέμισι εκατομμυρίων κάτοικων, καθώς η εμβολιαστική κάλυψη αγγίζει το 99%. Έτσι οι εμβολιασμένοι μπορούν να διασκεδάζουν με μουσική  σε μπαρ κλαμπ και εστιατόρια.  

Ο Αλέξανδρος Σπέρχος, διοργανωτής και σεφ ανέφερε: «Ακόμα υπάρχουν κάποια restrictions θα πρέπει να φοράμε τις μάσκες, δε βγαίνουμε έξω χωρίς μάσκες αλλά όταν κάθεσαι στο τραπέζι σου και τρως τη βγάζεις. Από τη στιγμή που θα είσαι σε ένα κλαμπ δεν επιτρέπεται ο χορός, αλλά επιτρέπεται να διασκεδάσεις γύρω γύρω από το τραπέζι σου».

Γάμοι με ...ηχεία «bluetooth» και καλεσμένοι της «τελευταίας στιγμής»

Οι πρώτες εκδηλώσεις για γάμους και βαφτίσια, ήταν επεισοδιακές, μιας και η μουσική εξακολουθεί να απαγορεύεται.  Σε μια δεξίωση το Σαββατοκύριακο το πλαφόν των 100 ατόμων δεν τηρήθηκε αφού εμφανίστηκαν ξαφνικά καλεσμένοι της τελευταίας στιγμής.

Σε γαμήλιο γλέντι έφεραν ορχήστρα και παρακάλεσαν να παίξουν για να χορέψει η νύφη κι ο γαμπρός. Ορισμένοι ιδιοκτήτες  κτημάτων υποκύπτουν σύμφωνα με πληροφορίες γιατί αλλιώς ο γάμος μεταφέρεται αλλού.

Σταρ της Μπαρτσελόνα σε γαμήλιο κορωνοπάρτι στη Μύκονο

Ο Κοσμάς Θεοδωρίδης, αντιπρόεδρος ομοσπονδίας μεσιτών Ελλάδος, είπε στο Star«νοικιάζουν βίλλες με μεγάλους κήπους ώστε να πραγματοποιούν εκεί τις εκδηλώσεις είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει κάποιος μια εκδήλωση με μουσική γιατί είναι πολύ πιο δύσκολο να ελεγχθεί σε αντίθεση με έναν επαγγελματικό χώρο  στον οποίο υπάρχει άμεση πρόσβαση απ΄ την αστυνομία.   

Covid free γάμος στη Μύκονο - Μουσική από ακουστικά

Στον Πάνορμο της Μυκόνου ένα νιόπαντρο ζευγάρι Ισραηλινών βρήκε τη λύση: οι καλεσμένοι άκουγαν τον Dj ταυτόχρονα από ακουστικά. Αποτέλεσμα να ξεφαντώνουν χωρίς να ακούγεται η μουσική.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top