Σταρ της Μπαρτσελόνα σε γαμήλιο κορωνοπάρτι στη Μύκονο

Με μουσική, χωρίς μάσκες και πολλά άτομα, παρά τις απαγορεύσεις

Σε γαμήλιο κορωνοπάρτι στη Μύκονο συμμετείχει ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Σέρτζι Ρομπέρτο, μαζί με τη σύζυγό του και μοντέλο στο επάγγελμα, Κοράλ Σιμάνοβιτς.

Ο 29χρονος διεθνής Ισπανός βρέθηκε σε πολυτελές κατάλυμα με θέα το απέραντο γαλάζιο, το οποίο μετατράπηκε σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης με dj, μπαρ και σερβιτόρους.

Ειδική ομάδα ελέγχου για τα κορωνοπάρτι του καλοκαιριού

Παρά τις απαγορεύσεις, οι καλεσμένοι χόρευαν ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς μάσκες.

Θεσσαλονίκη: Έφοδος της αστυνομίας σε κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ

Την ίδια ώρα, οι επιχειρηματίες της διασκέδασης και της εστίασης στη Μύκονο έχουν πληγεί σημαντικά από τους περιορισμούς στο ωράριο και την απαγόρευση της μουσικής και θεωρούν άδικη την όλη κατάσταση, καθώς τα ανεξέλεγκτα πάρτιστις βίλες αποτελούν «υγειονομικές βόμβες» και οδηγούν σε απώλειες φόρων, ασφαλιστικών εισφορών και αθέμιτο ανταγωνισμό.

Για τους παραπάνω λόγους τα δύο μεγαλύτερα σωματεία της Μυκόνου στον τομέα της διασκέδασης απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς, αναμένοντας τις άμεσες ενέργειες της κυβέρνησης, για να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την ενεργοποίηση ειδικής ομάδας ελέγχου για την αποτροπή των κορωνοπάρτι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top