Γλυκά Νερά: Συλλογικότητα είχε διαγράψει την ψυχολόγο της Καρολάιν, το 2018

«Έλεγε ψέματα ότι είναι γιατρός» ανέφεραν στην ανακοίνωση

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την Ελένη Μυλωνοπούλου, την ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν. Έγγραφο μιας συλλογικότητας υπό τον τίτλο «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Ανδρών & Γυναικών», στην οποία φέρεται να ανήκε η ψυχολόγος, ανέφερε ότι το 2018 την είχε αποβάλλει από τους κόλπους της επειδή «έλεγε ψέματα ότι ήταν γιατρός».

Νωρίτερα, ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζήτησε από την συγκεκριμένη επαγγελματία να παραδώσει το πτυχίο της, καθώς παραβίασε το επαγγελματικό απόρρητο, μιλώντας στα media για τις συνεδρίες που είχε με το ζευγάρι από τα Γλυκά Νερά.  

«Παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους» αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους.  

Γλυκά Νερά έγκλημα: Το βιογραφικό της ψυχολόγου και η απάντησή της

Από την πλευρά της, η Ελένη Μυλωνοπούλου απάντησε μέσω ανακοίνωσης από δικηγορικό γραφείο: «Ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της δολοφονηθείσας εικοσάχρονης, θα απέχουμε από οποιαδήποτε δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση».  

Η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε τον Μάιο στην απάνθρωπη ληστεία στα Γλυκά Νερά

Ψυχολόγος Καρολάιν: Η ανακοίνωση της συλλογικότητας  

Η «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Ανδρών & Γυναικών» είχε ανακοινώσει πως αφαιρεί την τεκτονική ιδιότητα από την ψυχολόγο της Καραλάιν ενώ της είχε προσάψει «τεκτονικές παραβάσεις».  

«Η Ελένη Μυλωνόπουλου - Τσάτση παρέστησε ψευδώς σε όσους συναναστρέφεται μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι Ιατρός, με ειδικότητα μαιευτήρα - γυναικολόγου, σπουδάσασα εις Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο ανηρτημένο βιογραφικό της» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Έλληνες μασόνοι.  

Γλυκά Νερά: «Δε βρέθηκε DNA, ούτε δαχτυλικά αποτυπώματα»

Υπογραμμίζεται πως η εν λόγω συλλογικότητα αναφέρεται στην ιδιότητα της συγκεκριμένης γυναίκας ως μαία, ενώ δεν αναφέρουν τίποτα για τις σπουδές ψυχολογίας.   

Διαβάστε την ανακοίνωση της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Ανδρών & Γυναικών»:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top