Αναισθησιολόγος με κορωνοϊό: «Δε θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο»

«Πόσο τραγικά ψέματα μπορούν να πουν;»

Ανησυχία έχει προκληθεί από το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη, αφού μία αναισθησιολόγος που δεν έχει εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό βρέθηκε θετική λίγο πριν μπει στο χειρουργείο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιατρός αισθάνθηκε μία αδιαθεσία λίγη ώρα πριν μπει σε χειρουργείο και οι συνάδελφοί της αποφάσισαν να της κάνουν τεστ  κορωνοϊού, το οποίο βγήκε θετικό.  

Θεσσαλονίκη: Ανεμβολίαστη αναισθησιολόγος θετική στον κορωνοϊό

Στη συνέχεια, η αίθουσα του χειρουργείου εκκενώθηκε άμεσα και απολυμάνθηκε, ενώ οι υπόλοιοι υγειονομικοί που συνεργάζονταν μαζί της υποβάλλονται σε διαδοχικά τεστ, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν βγει όλα αρνητικά.  

«Δεν θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο, τουλάχιστον για τώρα» δηλώνει η αναισθησιολόγος που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Η αναισθησιολόγος από τη Θεσσαλονίκη μίλησε σήμερα σε πρωινή εκπομπή και εξήγησε γιατί δεν έχει εμβολιαστεί : «Δεν είμαι η μοναδική που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Δεν είμαι η μοναδική γιατρός που βρέθηκα θετική και είμαι από τους γιατρούς που προσέχω. Είμαι από τους γιατρούς που έρχομαι συνέχεια σ’ επαφή με θετικούς ασθενείς και δεν τους ζητάω να εμβολιαστούν για να τους βάλω χειρουργείο».  

Κορωνοϊός: Άνθρωποι που κόλλησαν επίτηδες περιγράφουν την εμπειρία τους

Επίσης, η αναισθησιολόγος είπε πως ο λόγος που έκλεισε το χειρουργείο δεν ήταν το ότι βρέθηκε θετική, ενώ δήλωσε πως δεν θα ήθελε να κάνει το εμβόλιο, αλλά δεν είναι κατά των εμβολιασμών: «Κι αυτό το πράγμα ότι εξαιτίας μου κλείσανε χειρουργεία και «πάγωσαν» τα χειρουργεία, πόσο τραγικά ψέματα μπορούν να πουν; Ντρέπομαι γι’ αυτούς που το κάνουν γιατί εκεί που μας χειροκροτούν ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει το σώμα του ό,τι θέλει. Εγώ είμαι απ’ αυτούς που δε θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο, τουλάχιστον για τώρα. Υπάρχουν λόγοι και προσωπικοί και υγείας. Δεν είμαι κατά. Ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του θ’ αποφασίσει, θα σκεφτεί και θα κάνει ό,τι νομίζει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την οικογένεια του». 

Κορωνοϊός: Νέα μετάλλαξη στην Κρήτη - Εντοπίστηκαν τρία κρούσματα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top